Veelbelovende horrorfilm ‘Talk To Me’ deelt angstaanjagende trailer

Goed nieuws voor fans van horrorfilms, want het genre lijkt binnenkort een pareltje erbij te krijgen. Talk To Me, van het bekroonde productiehuis A24, wordt komende zomer namelijk gereleaset. De film kreeg zojuist een indrukwekkende trailer.

A24 is ongetwijfeld de meest geprezen filmstudio van het moment. Zo kregen ze de afgelopen acht jaar maar liefst 49 Oscarnominaties, waarvan ze velen wisten te verzilveren. De bekendste films van A24 zijn onder andere AmyMoonlightThe LobsterLady BirdUncut GemsMinariEverything Everywhere All at Once en The Whale. Zelfs op het vlak van series scoort A24 steeds meer, met recent nog de geprezen Netflixreeks BEEF.

Horror

In 2023 komt de studio opnieuw met heel wat veelbelovende films. Zo wordt eind deze week in de VS de zwarte komedie Beau Is Afraid, met Joaquin Phoenix, gereleaset en volgt in juni de romantische dramafilm Past Lives.

Maar ook op het vlak van horror zijn de verwachtingen opnieuw hoog. A24 scoorde in dat genre al met onder andere The Witch, Midsommar, The Lighthouse, Green Room en Under the Skin. Talk To Me wordt daarbij de volgende in het rijtje. Die film kreeg eerder dit jaar al zijn première op het filmfestival van Sundance en kon daarbij op haast unaniem positieve reviews rekenen.

Danny en Michael Philippou

Talk To Me is het regiedebuut van de Australische tweelingsbroers Danny en Michael Philippou, die bekendheid verwierven met hun YouTubekanaal RackaRacka. De film toont het verhaal van een groep vrienden die ontdekt dat ze met een gebalsemde hand geesten kunnen oproepen.

Daarbij gaan ze steeds verder tot Mia (Sophie Wild) te ver gaat en bovennatuurlijke krachten ontketent. In de trailer zien we hoe zij dan ook steeds meer wordt overgenomen door die kwaadaardige krachten.

Bekijk hier de trailer van Talk To Me:

Talk To Me wordt in de cinema verwacht op woensdag 26 juli.

Meer
Lees meer...