‘House of the Dragon’ deelt trailer voor vierde aflevering

House of the Dragon, de allereerste spin-off van Game of Thrones, is na afgelopen nacht al drie afleveringen ver. De belangen in de strijd tussen de hoofdpersonages onderling en de spanning in de serie begint dus steeds meer toe te nemen. Voor de fans die al een kleine teaser willen van wat hen volgende week te wachten staat, deelde HBO een trailer van aflevering 4.

House of the Dragon kende twee weken geleden de beste release van een programma van HBO ooit. Bijna 10 miljoen Amerikanen keken naar de spin-off van Game of Thrones. De langverwachte eerste aflevering werd in de Verenigde Staten zo massaal bekeken dat het bij een deel van de gebruikers hun streamingdienst HBO Max zelfs tijdelijk deed crashen.

En ook de dagen en weken erna steeg dat aantal nog met miljoenen kijkers wereldwijd via verschillende streamingdiensten. In heel wat landen is de reeks namelijk te zien via HBO Max, in België is dat via Streamz. Het succes is zo overweldigend dat House of the Dragon al meteen verlengd is voor een tweede seizoen.

Spanning neemt toe

Wie House of the Dragon fanatiek volgt, heeft vannacht of vandaag sowieso al aflevering 3 gezien via Streamz en kijkt dus uiteraard uit wat er volgende week staat te gebeuren. Voor hen is er nu een korte preview gelost van die vierde aflevering. Zoals je zal zien in de beelden begint het drama en de spanning bij de hoofdpersonages steeds meer toe te nemen.

Als je weet dat het eerste seizoen ‘maar’ tien aflevering duurt, is dat ook niet onlogisch. Binnen twee weken zit het seizoen 1 House of the Dragon namelijk al in de helft.

Bekijk hier de preview van aflevering 4 van House of the Dragon:

House of the Dragon is iedere zondag in de VS te zien op HBO Max en bij ons via Streamz telkens om 3 uur op de nacht van zondag op maandag.

Meer
Lees meer...