Hugh Grant speelt de slechterik in de ‘Dungeons & Dragons’-film

De Dungeons & Dragons-film krijgt steeds meer vorm. Fans komen natuurlijk nog niet te weten hoe de film eruit zal zien, maar over de acteurs die erin meespelen, raakt wel steeds meer bekend. Zo is de nieuwste naam op die castinglijst niet de minste. Hugh Grant zal de slechterik spelen in de film, die momenteel nog geen titel heeft.

Hugh Grant is van alle markten thuis. Dat heeft de Britse acteur recent nog bewezen door een mogelijke moordenaar te vertolken in de HBO-reeks The Undoing. Grant veroverde nochtans de harten van vrouwen wereldwijd door rollen in romantische komedies als Love, Actually en Notting Hill.

Dungeons & Dragons-film

Binnenkort zullen fans z’n acteertalenten kunnen bewonderen in de aankomende Dungeons & Dragons-film. Over de inhoud van die film is momenteel nog maar héél weinig bekend. Het enige dat geweten is, is dat het script gebaseerd is op een eerste versie van Michael Gilio.

Volgens dat script zou een groep avonturiers op zoek gaan naar het verschrikkelijke Eye of Verna. Da’s een bekend artefact uit Dungeons & Dragons. Volgens Deadline speelt Hugh Grant in de film een slechterik, die het de avonturiers waarschijnlijk moeilijk zal maken.

Cast

De hoofdrol in de film is weggelegd voor niemand minder dan Chris Pine. Hij wordt dus waarschijnlijk de leider van de groep avonturiers. Daarnaast zijn ook Michelle Rodriguez, Justice Smith, Sophia Lillis en Regé-Jean Page in de Dungeons & Dragons-film te zien.

Die laatste was een paar maanden geleden nog een vrij onbekende naam. Maar op Kerstmis verscheen Bridgerton op Netflix. In de reeks speelt Page één van de hoofdrollen, die van Simon Bassett aka The Duke of Hastings. Ondertussen is Bridgerton één van de 50 beste series op Netflix geworden.

Meer
Lees meer...