Huis waar Adele de videoclip van ‘Easy on Me’ opnam (voor veel te veel geld) te koop

Wie heeft een immokantoor nodig wanneer je een celebrity je huis kan laten promoten? Dat zal de eigenaar van een authentieke woning in het Canadese Quebec ook gedacht hebben. Twee maanden geleden bracht de Britse zangeres Adele de videoclip van haar single Easy On Me uit, waarin dat huis te zien was. Ondertussen staat het dus te koop, meldt The Daily Mail

Adele is back en dat zal iedereen geweten hebben. Voor haar eerste single sinds jaren bracht ze een bezoek aan het Canadese Quebec om daar een deel van haar bijhorende videoclip op te nemen. Hoewel het huis er in de clip zo goed als onherkenbaar uitziet door rondfladderende bladeren en opgestapelde meubelen, leek het toch een goede zet van de eigenaars om te wachten tot na de opnames van die clip om het huis te verkopen.

Miljoenen

Het huis, samen met de rest van het eigendom, staat nu te koop voor 4,3 miljoen dollar (ongeveer 3,7 miljoen euro). Hoewel dat ontzettend veel geld is, moeten we er toch bijzeggen dat het eigendom naast het huis waar Adele in te zien was nog zes gebouwen telt. Eén van die zes gebouwen is zelfs een mini- kasteel. Het is volledig in Europese stijl gebouwd en bevat zelfs een wijngaard. 

Ondanks het gigantische landgoed, geloven we toch dat het prijskaartje nog wat gestegen zal zijn na de opnames van Adele’s videoclip. De zangeres nam een aantal delen buiten op die daarna in zwart-wit werden gezet, en gebruikte verder ook de gigantische eetruimte in het grootste huis van het eigendom. Als je zelf even als de Adele uit Easy On Me wil leven, weet je dus wat het allemaal kost.

Nieuwe clip

De Easy On Me-video was de eerste van Adele’s nieuwe album ‘30’. Ondertussen dropte de zangeres al een nieuwe clip, namelijk die van Oh My God. Die kwam gisteren, op woensdag 12 januari, uit en bracht heel wat fans al meteen (letterlijk) in hogere sferen. De zangeres is binnenkort normaal gezien te bewonderen in Las Vegas met een reeks concerten en doet er deze zomer ook een in haar thuisstad Londen. Of dat uiteindelijk zal doorgaan, is nog niet geweten.

Bekijk de videoclip van Easy On Me (inclusief het huis) nog eens hieronder:

Meer
Lees meer...