Adele op bezoek bij Paul de Leeuw voor exclusief en openhartig interview

Adele is terug, en hoe! Na de release van haar nieuwste album ‘30‘, is de zangeres druk bezig met promoten. Zo kwam ze naast Oprah Winfrey ook bij de Nederlandse presentator Paul de Leeuw terecht. In een openhartig interview vertelt de zangeres over haar vreugde en verdriet, en natuurlijk over hoe haar album tot stand is gekomen. Bekijk het volledige interview op donderdag 9 december om 21u30 op Play5 en goplay.be.

Paul de Leeuw Meets Adele is een speciale aflevering van de Leeuws show Busje Komt Zo, waarin de presentator normaal gezien met een tourbus door Nederland trekt. Deze keer nam de tourbus hem naar Londen, waar hij een afspraak had met Adele.

Oude bekenden

Het was niet de eerste keer dat Paul en Adele elkaar ontmoetten, want toen Adele nog geen wereldberoemde zangeres was, was ze al eens te g樂威壯 ast in een programma van de Leeuw. Een aantal jaren later zagen de twee elkaar nog eens, en nu, zes jaar na hun laatste ontmoeting werden ze weer herenigd. Toch was het een spannend moment voor de Leeuw, die in een statement liet weten enorm zenuwachtig te zijn geweest. “In de zes jaar dat we elkaar niet hebben gezien, is er zoveel met haar gebeurd dat het spannend is om haar weer te zien”, klonk het.

Het interview werd goed ontvangen door critici en door fans, en bleek weer een typische de Leeuw vibe te hebben, serieus maar met de nodige humor en grofheid. Iets wat zangeres Adele ook leek te appreciëren. De Leeuw moest zijn vragen vooraf indienen en het interview werd ook door een volledige groep mensen in de gaten gehouden. Toch slaagde hij erin een openhartig en grappig interview af te leggen met de Britse zangeres.

Onze noorderburen kregen het interview vorige week al te zien, en de reacties waren alvast laaiend enthousiast. Nu zijn ook wij aan de beurt, want Paul de Leeuw Meets Adele is op donderdag 9 december om 21u30 te zien op Play 5 en goplay.be.

Meer
Lees meer...