Hulk Hogan wil nog één laatste WWE-match worstelen

Hulk Hogan WWE
Instagram/@hulkhogan

Hulk Hogan is 66 jaar oud en moet geopereerd worden aan zijn rug. Maar dat wil niet zeggen dat hij het leven als professionele worstelaar achter zich gelaten heeft. Integendeel: hij probeert WWE-baas Vince McMahon ervan te overtuigen het nog één keer tegen hem op te nemen.

Voormalig professioneel worstelaar Hulk Hogan vindt het niet kunnen dat zijn laatste televisiewedstrijd er één tegen Sting was. De match was bovendien voor de organisatie TNA, terwijl Hogan zijn hele leven aan WWE en WCW verbonden was.

WWE-baas overtuigen

In de Los Angeles Times vertelde de 66-jarige worstelaar dat hij nog één keer in de ring wil. Hij heeft er zelfs al met WWE-baas Vince McMahon over gesproken: “Ik zei dat ik echt niet weet hoe ik met mezelf zou moeten leven, wetende dat mijn laatste match met TNA was.”

“Wanneer ik hersteld ben van mijn rugoperatie, wil ik terug in de beste conditie ooit geraken en dan zullen we praten over mijn laatste match voor ik op pensioen ga”, zou Hogan aan McMahon gezegd hebben. De tegenstander die hij wil? McMahon zelf! Al is dat niet zo realistisch, want die man is al 74 en heeft al bijna tien jaar niet meer geworsteld.

Fantasie van fans

De tegenstander waar fans van dromen? John Cena. Die is een dikke twintig jaar jonger dan Hogan en had dezelfde sterrenstatus tijdens zijn carrière. Hulk Hogan was namelijk één van de boegbeelden in de eerste boom-periode van entertainmentworstelen in de jaren 1980. Cena had een gelijkaardige status, maar dan twintig jaar later.

Resem operaties

Een tegenstander vinden, is niet het enige probleem in het verhaal. Hogan moet namelijk eerst nog onder het mes. En de kans dat dié operatie zijn gezondheid terug opgekrikt krijgt, is niet zo groot.

De afgelopen tien jaar moest Hulk Hogan namelijk meer dan tien keer op de operatietafel gaan liggen. Hij werd al negen keer aan zijn rug geopereerd en loopt ook rond met twee nieuwe knieën én twee nieuwe heupen.

Gesponsorde artikelen