‘Hustle’ met Adam Sandler staat nu op Netflix

Goed nieuws voor alle basketballiefhebbers! De dramafilm Hustle met Adam Sandler en NBA-ster Juancho Hernangómez is namelijk nu te zien op Netflix. Het toont de zware en vrij ondankbare job van een basketbalscout en vooral de moeilijke weg naar de top van de NBA.

Wie een grote fan is van Adam Sandler, zal in zijn nieuwe film Hustle aangenaam verrast worden. De acteur is namelijk gekend voor zijn rollen in komedies. Maar in de Netflixfilm toont hij zich in de serieuze rol van een basketbalscout. Onlangs onthulde de acteur dat hij tijdens die opnames zelfs een blessure opliep. Hebben we je interesse kunnen wekken? Rep je dan naar Netflix want daar kan je vanaf nu naar Hustle kijken.

Hustle

In de film speelt Sandler de rol van Stanley Sugarman. Stanley is een scout voor het basketbalteam Philadelphia 76ers. Daardoor is hij zelden thuis. Zijn grote droom is echter om ooit zelf een basketbalcoach te worden.

Uiteindelijk belandt hij in Spanje waar hij Bo Cruz (NBA-speler Juancho Hernangómez) ontdekt. Bo blijkt een ongelooflijke straatbasketbalspeler te zijn, maar heeft een nogal problematisch verleden. Samen proberen ze toch te bewijzen dat zolang je hard werkt en het graag wil, je aan de top kan staan.

Naast Sandler en Hernangómez zien we ook o.a. Queen Latifah, Jaleel White, Ben Foster en Robert Duvall in de film. Basketbalster LeBron James is de uitvoerende producer.

Bekijk hieronder de trailer van Hustle:

Hustle staat nu op Netflix. Kijk je liever een serie? Check dan onze top 50 beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...