Iedereen zingt K3 in Liefde Voor Muziek: dit zijn de verrassende covers die je mag verwachten

Iedereen zingt K3 in Liefde Voor Muziek: dit zijn de verrassende covers die je mag verwachten

Na Natalia is het in de tweede aflevering van Liefde Voor Muziek de beurt van Josje om collega’s in haar repertoire te zien duiken. Al heeft ze natuurlijk nog geen eigen nummers, dus moesten de zes artiesten een liedje van K3 naar hun hand zetten. We hebben ergens een vermoeden dat dit wel eens de beste aflevering ooit van Liefde Voor Muziek kan worden.

Voor “de blonde van K3” is Liefde Voor Muziek de kans om uit de schaduw te treden en vol voor haar solocarrière te gaan. Dat kan ze maandag ook al doen door zelf een nummer naar keuze te coveren. Dat zal het fantastische Somewhere Over The Rainbow worden, wat volgens ons een grote kans op gesnotter gaat opleveren. Maar natuurlijk kijken we vooral uit naar Koen Wauters, Natalia, Bart Peeters en co om een K3-liedje in hun eigen stijl te horen zingen. Dit zijn de covers die ze hebben gekozen, en voor als je niet meer weet hoe die K3-melodie ook weer ging, hebben we de originele versie er nog even bij gezet:

VTM

1. Clouseau – Drums Gaan Boem

Medialaan

Clouseau had vorige week meteen de eerste grote hit van dit seizoen te pakken. Of dat ook met K3 lukt moeten we nog afwachten. Koen en Kris Wauters hebben van Drums Gaan Boem een swingende rock ’n rollversie gemaakt.

2. Gers Pardoel – Wanneer Zie Ik Jou Terug

VTM
Vorige week maakte hij van Boom nog Boeng, maar de drums zitten al bij Clouseau en dus moet hij met iets anders komen. Gers Pardoel geeft toe dat het repertoire van K3 hem iets minder bekend in de oren klinkt. “De meeste liedjes zijn vrolijk, maar ik heb er eentje gekozen dat niet zo vrolijk is”, zegt hij. En dat wordt Wanneer Zie Ik Jou Terug.

3. Bart Peeters – Teleromeo

VTM
Bart Peeters gaat voor één van de bekendste hits van K3. Hij ging onlangs met de nieuwe K3 zingen in de kinderkankerafdeling van het UZ Gent. Benieuwd of hij het ook alleen kan met Teleromeo.

4. Isabella A – Eyo

VTM
Ze maakte vorige week al indruk, en dat gaat Isabelle A weer doen. Volgens Josje heeft ze er zelfs een zomerhit mee te pakken. “Ik heb K3-tekstschrijver Alain Vande Putte gebeld en hem gevraagd om Eyo te vertalen.” Wat ze met vertalen bedoelt, zien we maandag.

5. Natalia – Je Hebt een Vriend

VTM
Yes, er gaat geweend worden. Josje houdt het niet droog wanneer Natalia begint te zingen. Ze koos het nummer Je Hebt een Vriend, omdat ze de tekst “echt héél schoon” vindt.

6. Lady Linn – Oya Lélé

VTM
Een jazzy-versie van Oya Lélé? Lady Linn gaat het proberen en er blijft niet veel meer over van het originele nummer.

Liefde Voor Muziek – maandag om 20u35 op VTM

VTM

Gesponsorde artikelen