Inwoners Londens rusthuis bootsen wereldberoemde albumcovers na tijdens de lockdown

Door de coronacrisis moesten rusthuizen over de hele wereld de deuren sluiten voor bezoekers. Het was namelijk veel te gevaarlijk om bezoekers te ontvangen, aangezien (bijna) al hun inwoners tot de risicogroep behoren. Voor de inwoners was/is het een lange, en vooral eenzame periode. Maar daar hebben ze in een Londens rusthuis iets op gevonden.

De inwoners van de Sydmar Lodge Care House in de Londense wijk Edgware hebben een leuke bezigheid gevonden tijdens de lockdown. Ze bootsten namelijk wereldberoemde albums na, inclusief neptattoos en prachtige schmink. En ook de verzorgers van het rusthuis waagden zich aan een heuse fotoshoot.

Adele, Taylor Swift, Bruce Springsteen en Queen

In de eerste reeks foto’s van Robert Speker, de entertainmentmanager van het rusthuis, zien we hoe de bewoners schitteren op hun eigen, aangepaste albumcovers. ’21’ van Adele werd zo ’93’ van Vera, ‘1989’ van Taylor Swift (T.S.) werd ‘1922’, naar het geboortejaar van R.C. Bruce Springsteens ‘Born in the U.S.A.’ werd dan weer ‘Born in England’ van Martin Steinberg, en ‘Queen‘ werd ‘Carers’.

Elvis, The Clash, Michael Jackson en Johnny Cash

In een tweede reeks zien we de bewoners van het Sydmar Lodge Care House als Elvis Presley, The Clash op ‘London Calling’, Michael Jackson op ‘Bad’ en Johnny Cash.

Blink-182, Madonna en Bowie

Rag’n’Bone Man

Meer
Lees meer...