Jackson Wang verrast met samenwerking met Ciara tijdens set op Coachella

De zanger Jackson Wang, die afkomstig is van Hongkong, maar deel uitmaakt van de K-popgroep GOT7, was een van de vele artiesten op het Amerikaanse festival Coachella. Hij stond daar al voor de tweede keer, maar pakte dit jaar uit met een speciale gast. Niemand minder dan Ciara kwam hem namelijk vergezellen tijdens zijn set én ze had daarbij nog een verrassing bij.

Jackson Wang heeft opnieuw een opmerkelijke samenwerking gelost. Tijdens zijn set op Coachella verscheen plots de Amerikaanse zangeres Ciara op het podium. Samen brachten ze hun samenwerking Slow.

Slow

Slow is de eerste samenwerking van Jackson Wang en Ciara. Het is een zwoel R&B-nummer met een mogelijk nog zwoelere tekst. Jackson Wang bewees in het verleden dan al dat hij uiteenlopende genres aankan en met Slow voegt hij daar dus nog een nieuw genre aan toe, dat hem opnieuw geweldig blijkt te liggen

Naast hun eigen nummer Slow brachten Jackson Wang en Ciara ook een cover van het populaire nummer LEFT RIGHT van de Japanse meidengroep XG en een medley van verschillende nummers. Het ging daarbij om Ciara’s eigen nummers Level Up, Goodies en 1, 2, Step. Maar ook Lose Control van Missy Elliot zat in de medley verwerkt.

Tijdens zijn set bracht Jackson Wang nog vier gloednieuwe eigen nummers. Die hebben de namen Greedy, Long Gone, Her Type Of Party en Cheetah en zullen waarschijnlijk te vinden zijn op het album ‘Magic Man 2’ dat Jackson de laatste maanden al verschillende keren teasde. ‘Magic Man 2’ zal het vervolg worden op het album ‘Magic Man’ dat vorig jaar verscheen.

Beluister hier het nummer Slow:

Bekijk hier nog enkele foto’s van het optreden van Jackson Wang en Ciara op Coachella:

Meer
Lees meer...