Jake Paul verslaat voormaling UFC-kampioen Tyron Woodley in de boksring

YouTuber Jake Paul heeft opnieuw gewonnen in de boksring. Deze keer nam hij het op tegen de voormalige UFC-kampioen Tyron Woodley. Het ging tijdens de wedstrijd gelijk op, maar de jury besliste op het einde van het kamp dat Paul de winnaar was.

Het is al langer duidelijk dat Jake Paul het meent met zijn overstap naar de bokswereld. Dat bewees hij vannacht opnieuw door het op te nemen tegen de voormalige UFC-kampioen Tyron Woodley.

Paul vs. Woodley

De 24-jarige Jake Paul heeft zijn vierde bokswedstrijd gewonnen en blijft zo ongeslagen in de ring. Afgelopen nacht nam hij het op tegen de voormalige UFC-kampioen Tyron Woodley (47). De wedstrijd ging gelijk op waardoor de jury uiteindelijk de winnaar moest aanduiden. Daarbij gingen twee van de drie juryleden voor Paul als winnaar, waardoor hij als eindwinnaar uitgeroepen werd.

Woodley was het daar echter niet mee eens. “Ik heb het gevoel dat ik de wedstrijd gewonnen heb. Jake is een goede tegenstander. Ik kwam in topvorm omdat ik wist dat hij een slag kon incasseren. Hij was een stevige tegenstander. Ik sloeg hem en de touwen hielden hem recht.”

Rematch

Meteen na de wedstrijd vroeg Woodley dan ook al om een rematch. Daar stond Paul niet meteen voor te springen. “Je had je kans”, klonk het bij de 47-jarige bokser. Maar daarna kwam hij wel met een voorstel. “Als je “I love Jake Paul” laat tatoeëren, stem ik in met een rematch.” Paul had zelfs een tattoo-artiest bij om dat meteen in orde te brengen.

Eerder won Paul al van YouTuber AnEnsonGib, voormalig NBA-basketbalspeler Nate Robinson en voormalig wereldkampioen worstelen en MMA Ben Askren. Toen won Paul drie keer met een (technische) knock-out.

Meer
Lees meer...