Jake Paul wint bokswedstrijd tegen ex-UFC-vechter Ben Askren, maar krijgt rake klappen van presentator Pete Davidson

YouTuber Jake Paul nam het dit weekend op tegen de voormalige UFC-vechter Ben Askren. Daarbij wist de onervaren YouTuber het uiteindelijk te halen in een recordtijd. Het werd dus een klinkende overwinning voor Paul in de ring, maar naast de ring moest hij enkele rake (verbale) klappen van presentator Pete Davidson incasseren.

YouTuber Jake Paul heeft gisteren zijn kamp tegen de voormalige UFC-vechter Ben Askren gewonnen. Hij had amper 1 minuut en 59 seconden nodig om de klus te klaren.

Knockout

Toen YouTuber Jake Paul de overstap naar de boksring aankondigde, deed dat heel wat wenkbrauwen fronsen. Maar ondertussen heeft Paul een profcontract beet en dat kreeg hij duidelijk niet zomaar. Hij nam het dit weekend op tegen voormalige UFC-vechter Ben Askren en die match was opvallend snel beslecht.

In amper 1 minuut en 59 seconden wist Jake Paul zijn tegenstander al knockout te slaan. Askren probeerde nog recht te krabbelen, maar scheidsrechter Brian Stutts besliste om de wedstrijd te beëindigen. De duidelijk geëmotioneerde Jake Paul droeg zijn overwinning op aan zijn bewakingsagent Shadow, die tien dagen voor het gevecht overleed. “Ik verdiende dit”, zei Paul na de match. “Dit is het meest gestoorde moment uit mijn leven. Ik heb jullie gezegd dat ik hem zou verslaan in de eerste ronde. Ik heb jullie gezegd dat ik een echte vechter ben. Ik weet niet hoeveel keer ik mezelf nog zal moeten bewijzen om te tonen dat dit echt is. Dit waren de moeilijkste tien dagen uit mijn leven. Ik moest mezelf sterk houden zodat dit gevecht kon doorgaan. Ik ben gewoon vereerd om hier te zijn.”

Het is al de derde overwinning van Jake Paul op rij sinds hij professioneel bokser werd. Eerder versloeg hij al de YouTuber AnEsonGib en de voormalige NBA-speler Nate Robinson. En ook nu kijkt hij al verder naar zijn volgende wedstrijd. Daarbij wil Paul het opnemen tegen een van de grootste namen in MMA, Conor McGregor.

Pete Davidson

Voor het gevecht werd Jake Paul geïnterviewd door Pete Davidson, die de match aan elkaar praatte als host. Davidson is echter geen fan van Paul en liet dat ook duidelijk merken. Zo stelde hij hem voor het gevecht een vraag over de beschuldigingen van seksueel misbruik die vorige week bekend raakten.

In het fragment, waarin de woorden “sexual assault allegations” gemute zijn, vraagt Davidson naar de beschuldigingen. Daarop gaat Paul meteen in verdediging en zegt hij dat het geen onderwerp is om mee te lachen. Waarop Davidson dan weer reageert dat hij het absoluut niet om te lachen vindt. Het interview ging verder waarbij Davidson hem belachelijke vragen stelde over onder andere zijn lievelingskleur.

Doorheen het volledige evenement bleef Davidson uithalen naar Jake Paul. Met als hoogtepunt zijn interview met Ben Askren. Daarin vroeg Ben Askren aan Davidson waarom hij geen fan is van Jake Paul. Waarop Davidson antwoordde: “Wel, heb je een uur?”. “Hij is geen goed persoon. Hij heeft duidelijk geen goede invloed op de jeugd.” Later maakte hij ook nog duidelijk dat hij Jake Paul een “piece of sh*t” vindt en een slecht voorbeeld voor zijn fans.

Meer
Lees meer...