Acteur Jason Segel staat open voor tiende seizoen van ‘How I Met Your Mother’

Ondertussen is het al aan How I Met Your Father, maar dat wil niet zeggen dat How I Met Your Mother vergeten wordt. De originele reeks speelde van 2005 tot 2014 en telde negen seizoenen. Daar kan volgens acteur Jason Segel, die Marshall speelde, nog wel eentje bij.

De sitcom How I Met Your Mother was samen met Friends één van de populairste sitcoms van zijn tijd. De reeks toont het verhaal van Ted (Josh Radnor) die aan zijn kinderen vertelt hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Vervolgens zien we negen seizoenen lang hoe al zijn avonturen in New York uiteindelijk leiden tot het vinden van die ene vrouw. Veel kijkers vonden het laatste seizoen enorm teleurstellend, maar als het aan acteur Jason Segel ligt, dan is er nog kans op een vervolg.

Tiende seizoen

Al sinds het einde van het negende en laatste seizoen van How I Met Your Mother eisen verschillende fans een ander einde of een nieuw seizoen. Hoewel dat ander einde ons heel onmogelijk lijkt, is de kans op een vervolg toch niet volledig onbestaande. Dat liet regisseur Pamela Fryman weten tijdens een interview met TV Line. Zij regisseert namelijk ook de reboot How I Met Your Father, die binnenkort op Disney+ te zien is.

In dat interview vertelt Fryman dat ze al meerdere keren met de originele cast heeft gesproken over een mogelijk vervolg. “Met de komst van de reboot heb ik weer vaak contact met hen. Ik stuur dan vaak ‘Seizoen 10. We zouden het kunnen, jongens’, en dan reageert vooral Jason (Segel nvdr.) meteen positief”, klonk het. “Hij zegt altijd dat hij er klaar voor is en dat ik maar moet zeggen waar en wanneer.”

How I Met Your Father

Toch lijkt het ons weinig waarschijnlijk dat er een nieuw seizoen van de originele reeks zit aan te komen. Zeker door de komst van How I Met Your Father, waarvan nu al een tweede seizoen besteld is. Met deze uitspraak kunnen we misschien wel hopen op een cameo van Jason Segel in een aflevering van de reboot, net zoals actrice Cobie Smulders deed in het eerste seizoen.

Bekijk de trailer van How I Met Your Father hier:

Het eerste seizoen van How I Met Your Father zal bij ons vanaf 11 mei te zien zijn via Disney+. Nog geen abonnement? Geen zorgen! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...