Jawahir van ‘Too Hot To Handle’ vertelt echte reden breuk met Nick

Het vierde seizoen van Too Hot To Handle verscheen eind vorig jaar op Netflix. In dat seizoen maakten we opnieuw kennis met een aantal vrijgezellen die op zoek gingen naar een diepere connectie. Jawahir en Nick werden uiteindelijk de winnaars en gingen met 89.000 dollar (zo’n 83.000 euro) naar huis. Maar in de reünie lieten ze weten dat hun relatie niet lang stand heeft gehouden. En nu vertelt Jawahir meer over de reden van de breuk.

De Nederlandse Jawahir en de Amerikaanse Nick waren voor veel kijkers én de deelnemers het beste koppel in het vierde seizoen van Too Hot To Handle. Daardoor gingen de twee met de overgebleven 89.000 dollar (zo’n 83.000 euro) van de pot naar huis. Hoewel ze in verschillende continenten woonden, hield hun relatie toch nog een tijdje stand en trokken ze zelfs even bij elkaar in in Londen. Maar toch hadden ze in de reünie slecht nieuws, want ze hadden ondertussen een punt gezet achter hun relatie.

Yoga

In de reünie gaven de twee nog geen echte verklaring voor hun breuk. Ze hielden het daarbij op “het was niet meant to be“. Maar in een aflevering van The Wayne Ayers Podcast geeft Jawahir nu meer info over de breuk. Volgens Jawahir dragen zowel Nick als zijzelf schuld aan de breuk. “Ik heb Nick niet bedrogen. Maar ik verdacht hem wel van overspel tijdens onze relatie. Ik merkte dat hij gesprekken verwijderde van zijn gsm. Nick ging naar de yogales samen met een vriendin. En toen ik haar eindelijk ontmoette, wilde hij me niet voorstellen als zijn vriendin. Later ontdekte ik dan dat hij heel de tijd aan het chatten was met haar.”

Volgens Jawahir ging het uiteindelijk zelfs om meerdere meisjes met wie Nick aan het chatten en flirten was tijdens hun relatie. “Daardoor voelde ik me niet meer comfortabel in de relatie. Ik werd paranoia en ik kreeg het gevoel dat ik niet goed of niet knap genoeg was.” Sindsdien is Jawahir single en de deur voor Nick is volledig dicht. “Er zitten tien sloten op de deur. Want zo kan ik m’n hart beschermen. Ik denk ook niet dat ik snel opnieuw verliefd zal worden nu.”

Jawahir ruilde ondertussen ook Amsterdam in voor Los Angeles waar ze probeert te werken aan een acteercarrière.

Beluister hier de volledige podcast:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...