Left Right
scrollTop top

Belofte maakt schuld: Jill van ‘Big Brother’ laat “gezicht van Thomas” op haar dikke teen tatoeëren


Jill Big Brother
© Play4

De Nederlandse Jill werd de winnares van het eerste nieuwe seizoen van Big Brother. Tijdens haar deelname beloofde ze aan haar Big Brother-bestie Thomas dat ze een portret van hem zou laten tatoeëren op haar dikke teen als ze het programma won. En belofte maakt schuld.

Jill en Thomas waren tijdens Big Brother heel close. Ook nu zijn ze nog steeds goede vrienden en die vriendschap staat nu ook vereeuwigd op het lichaam van Jill, op de onderkant van haar dikke teen om precies te zijn.

Tattoo van Thomas

Tijdens hun tijd in het Big Brother-huis deed Jill een opvallende belofte aan Thomas. Als zij Big Brother zou winnen, zou ze zijn hoofd op haar dikke teen laten tatoeëren. Jill werd uiteindelijk de winnares van het programma, dus moest ze deze belofte nakomen.

De Nederlandse ging voor een vrij abstracte invulling van de tattoo, maar het is toch overduidelijk dat het voor haar Big Brother-maatje is. Zo staat er nu namelijk een smiley op haar dikke teen, met daaronder ‘THO’, kort voor Thomas dus. In de caption legt Jill uit waarom het geen echt gezicht werd. “Oh sh*t. Wat heb ik nou weer gezegd? (Ik moet eens leren mijn mond te houden) Als ik win, tatoeëer ik jouw gezicht op mijn grote teen. Belofte maakt schuld, dus ik ging naar de tattooshop met jouw foto. Maar helaas was jouw knappe koppie niet besteed aan mijn compacte teen. Dus ik zei: ‘Doe dan maar een smiley met daaronder Tho’. Zo gezegd, zo gedaan, want uiteindelijk kon ik niet met een lege teen weggaan (dit rijmt). Ze zeggen: ‘Aan mijn lijf geen polonaise’. Maar ik heb nu een zeer feestelijke teen.”

Jill eindigt met mooie woorden voor Thomas. “De smiley staat symbool voor jou, een vriendschap als deze wil ik nooit kwijt.”

Bekijk hier de nieuwe tattoo van Jill:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…