Jimin (BTS) en Ha Sung-woon verpletteren iTunes-record met samenwerking ‘With You’

BTS is opnieuw een record rijker. Jimin, een van de zangers van de groep, bracht zondag zijn samenwerking met Ha Sung-woon uit. Het gaat om het romantische nummer With You dat deel uitmaakt van de soundtrack van de Zuid-Koreaanse serie Our Blues. Het nummer brak al meteen een indrukwekkend record.

De Zuid-Koreaanse boysband BTS heeft al honderden records op z’n naam staan. Eén daarvan werd nu gebroken door een nieuw nummer van Jimin, een van de zeven leden van de groep, en Ha Sung-woon, die deel uitmaakte van de K-popgroep Wanna One.

With You

Jimin en Sung-woon zijn al enkele jaren goed bevriend en bundelden nu voor het eerst hun krachten in een samenwerking. Het gaat om het nummer With You, dat deel uitmaakt van de soundtrack van de K-drama Our Blues.

Wie geregeld naar K-drama’s kijkt, zal With You zeker herkennen als een typisch nummer voor de soundtrack van zo’n romantische reeks. With You gaat over het besef dat je niet meer kan leven zonder je geliefde. De Zuid-Koreaanse serie Our Blues, waarin With You te horen is, zal vanaf zaterdag 21 mei te vinden zijn op Netflix in België.

Nummer 1 in 100 landen

Minder dan vijf uur na de release van With You, vier uur en 42 minuten om precies te zijn, stond het nummer al bovenaan de iTunes-hitlijsten in 100 landen. Daarmee bereikte de samenwerking van Jimin en Sung-woon die mijlpaal sneller dan Dynamite van BTS. Dat nummer haalde 100 keer de eerste plaats op de muziekstreamingdienst van Apple in ongeveer acht uur. Ondertussen staat de teller al op 107 nummer 1-noteringen, waaronder ook ons land.

Op vrijdag 10 juni brengt BTS een nieuw album uit. Het wordt het eerste album van de groep sinds november 2020 en wij durven nu al te voorspellen dat er ook dan wel enkele records zullen sneuvelen.

Bekijk hier de officiële videoclip van With You met beelden uit de serie Our Blues:

Beluister het nummer hier op Spotify:

Meer
Lees meer...