Joe Jonas was bijna Spider-Man geweest in plaats van Andrew Garfield

We kennen Joe Jonas natuurlijk als een van de drie Jonas Brothers. Maar hij had bijna ook deel uitgemaakt van een ander iconisch trio. Jonas deed namelijk auditie voor de rol van Spider-Man in de film The Amazing Spider-Man. De rol ging uiteindelijk naar Andrew Garfield, die recent ook terugkeerde naar de rol.

Joe Jonas (33) heeft een verrassende onthulling gedaan. Hij deed namelijk auditie voor de rol van Spider-Man. Die rol ging uiteindelijk, zoals we allemaal weten, naar Andrew Garfield (nu 39). Maar het had dus bijna heel anders kunnen zijn.

Joe Jonas

Joe Jonas was te gast bij de podcast Just For Variety With Marc Malkin. Hij was daar naar aanleiding van zijn nieuwste film Devotion. In de podcast stelde presentator Marc Malkin hem de vraag of er een rol was waarvan hij spijt heeft dat hij ze niet heeft binnengehaald. “Ik kan er verschillende opsommen”, klinkt het bij de zanger en acteur. “Op het moment zelf ben je teleurgesteld en verslagen, maar nadien moet je toegeven dat degene die het kreeg briljant is.”

Hij haalt zo een specifiek geval aan. “Ik herinner me dat ik jaren geleden in de running was voor de rol van Spider-Man. Ik was zo enthousiast en het was toen Andrew Garfield die het kreeg. En hij was uiteraard de juiste keuze.” Jonas was echter nog lang in de running voor de rol. “Ik weet nog dat het echt iets groot was toen en ik mocht terugkeren voor de callbacks. De regisseur Marc Webb was toen ook een regisseur voor videoclips, dus ik had het gevoel dat ik een streepje voor had.”

Tot slot heeft Joe Jonas wel jammerlijk nieuws. “Ik heb het pak nooit mogen passen, maar ik had er wel eentje als kind.”

Beluister hier de aflevering van de podcast Just For Variety With Marc Malkin met Joe Jonas:

Meer
Lees meer...