Frankie Jonas verkleedt zich als broer Joe voor Halloween en gaat viraal op TikTok

Frankie Jonas, die ook bekend is als “de andere Jonas Brother”, heeft mogelijk Halloween 2022 gewonnen. De jongste broer van de familie Jonas verkleedde zich als zijn bekendere broer Joe en deelde daarvan enkele video’s op TikTok. Die werden al snel opgepikt en werden ondertussen miljoenen keren bekeken.

Frankie Jonas (22) is de jongste broer van de familie Jonas. Zijn drie oudere broers vormen samen de populaire band The Jonas Brothers, maar Frankie was altijd “de andere broer”. Maar nu is het toch hij die viraal gaat met zijn verkleedpak voor Halloween.

Frankie als Joe Jonas

De jongste Jonas Brother maakte voor één avond toch deel uit van de band. Hij verkleedde zich voor Halloween namelijk als zijn oudere broer Joe. Zijn vriendin Anna Olsen verkleedde zich als Taylor Swift, waardoor ze samen hét celebritykoppel van 2008 waren. Op TikTok speelden ze ook een scène uit de concertfilm Jonas Brothers: The 3D Concert Experience na.

De video waarin zowel Frankie als Anna te zien zijn, werd al 3,6 miljoen keer bekeken en verzamelde meer dan 410.000 likes. In een tweede video zingt Frankie als Joe op straat en ook die video ging viraal. Deze TikTok werd meer dan 1,8 miljoen keer bekeken en heeft 322.000 likes. In de comments laten heel wat mensen weten dat Frankie hun favoriete Jonas Brother is door zijn originele Halloweenkostuum.

Op Instagram deelde Frankie ook de inspiratie van de looks en die toont dat hij en Anna inderdaad exact leken op Joe Jonas en Taylor Swift uit 2008.

Bekijk de TikToks van Frankie Jonas hier:

@iamfrankiejonas #jonasbrothers3dmovie ♬ original sound – schlongerdonger
@iamfrankiejonas #jonasbrothersconcertexperiencegoeshard ♬ original sound – Frankie jonas

Bekijk hier de post van Frankie op Instagram:

Meer
Lees meer...