Joe Jonas kondigt terugkeer DNCE aan met nieuwe single ‘Dancing Feet’ i.s.m. Kygo

Sinds hun debuutsingle en hit Cake by the Ocean uit 2015 werd het heel stil rond DNCE, de poprock band onder leiding van Joe Jonas. Nadat de Jonas Brothers uit elkaar vielen en later toch een succesvolle comeback maakten, dacht Joe waarschijnlijk dat hij het met zijn andere band, DNCE, ook kon proberen. Dat doen ze meteen met een gloednieuwe single genaamd Dancing Feet, inclusief een nieuwe videoclip die deze vrijdag 25 februari uitkomt.

Maak je klaar om je beste dansmoves uit je mouw te schudden, want DNCE is terug! De groep geleid door Joe Jonas is dus terug van weggeweest na een pauze van ongeveer drie jaar en is meteen klaar om erin te vliegen met hun nieuwe single Dancing Feet, in samenwerking met de Noorse dj Kygo.

DNCE

De band bestaat uit vier leden: Joe Jonas (zanger), Jack Lawless (drummer), JinJoo Lee (gitariste) en Cole Whittle (bassist). Het bekendste nummer is wellicht de hit Cake by the Ocean uit 2015. Verder brachten ze nog o.a. de songs Rock Bottom met actrice en zangeres Hailee Steinfeld uit in 2016 en Kissing Strangers (2017) in samenwerking met Nicki Minaj.

Joe Jonas kondigde de terugkeer van de groep maandag aan op Instagram, na het tonen van hun nieuw logo en een teaser van hun nieuwe track, waarvan hij eerder al een fragment had gepost op TikTok. “Klaar voor meer @dnce? Zo enthousiast om de nieuwe dingen te delen waar we aan gewerkt hebben, inclusief #DancingFeet met @kygomusic!!!”, schreef Joe.

Dancing Feet

De korte teaser van de nieuwe, bijhorende videoclip van Dancing Feet, die volgens ons zomaar eens een zomerhit zou kunnen worden, wordt gepresenteerd als een filmtrailer en bevat snelle auto’s, zwembaden, feestjes en, natuurlijk, muziek. Jonas draagt zelfs een glinsterend roze ensemble en laat zijn moves zien tijdens een groot dansgevecht terwijl hij zingt: “I don’t wanna dance another beat, no, unless it’s with you.” Het belooft alvast heel veel happy vibes dus.

In de muziekvideo zouden we ook modellen Camille Kostek en Cindy Kimberly te zien krijgen. Dancing Feet zal de eerste single van DNCE zijn sinds hun driejarige onderbreking.

Meer
Lees meer...