Joey, de nieuwe puppy van Viktor Verhulst en Sarah Puttemans, ontmoet hond Leo

De familie Verhulst heeft sinds kort een nieuw lid. Viktor Verhulst en Sarah Puttemans adopteerden namelijk een kleine puppy die de naam Joey kreeg. En die kon zojuist kennismaken met Leo, de Bouvier des Flandres van Ellen Callebout en Gert Verhulst.

Toen De Verhulstjes enkele jaren terug een eerste keer op tv verschenen, maakten we daar ook kennis met Marcel en Leo. Die twee Bouvier des Flandres maakten duidelijk deel uit van het gezin, al ging het al snel achteruit met de gezondheid van Marcel. Ondanks zeer goede zorgen van Ellen stierf die dan ook eind vorig jaar. Sindsdien is Leo de enige hond – samen met Samson uiteraard – in de familie Verhulst.

Joey

Maar daar is dus recent verandering in gekomen. Viktor Verhulst en zijn vriendin Sarah Puttemans hebben namelijk een puppy geadopteerd. Zo konden we recent kennismaken met de kleine Joey.

En ondertussen heeft Joey er al een vriend bij. Viktor en Sarah hebben hun puppy namelijk laten kennismaken met de grote “nonkel Leo”. Dat deelde Ellen zelf op haar Instagramaccount. In een korte video zien we eerst hoe Joey nietsvermoedend op een doekje ligt, tot Leo ineens aan hem begint te snuffelen. Aanvankelijk lijkt Joey dat allemaal ok te vinden, maar na enige tijd krijgt hij toch schrik. Daarop gaat hij steun zoeken bij Viktor. Daarna deelde Ellen ook nog een foto van haarzelf met de piepkleine Joey.

Of we Joey in de toekomst ook zullen zien in De Verhulstjes is voorlopig niet duidelijk.

Meer
Lees meer...