‘De Verhulstjes’ verwelkomen nieuwe hond; Viktor en vriendin Sarah Puttemans stellen puppy voor

De familie Verhulst en honden, het lijkt een goede combinatie. Nadat we in De Verhulstjes al jaren de avonturen van Leo en Marcel bij Gert en Ellen konden volgen, is nu ook zoon Viktor overstag gegaan. Samen met vriendin Sarah Puttemans verwelkomt hij puppy Joey.

Nadat zus Marie de zorg voor Samson overnam van vader Gert, is nu ook zoon Viktor baasje van een hond. Al kan deze, denken we, niet praten. Samen met vriendin Sarah Puttemans stelt hij op sociale media puppy Joey voor.

Liefde voor honden

Al vanaf het eerste seizoen van De Verhulstjes waren honden Marcel en Leo vaste waarden in De Verhulstjes. Op het begin zagen we hoe de twee het huis in Oostduinkerke met plezier probeerden te ‘bewaken’, maar ook hoe het sindsdien al niet zo goed ging met Marcel.

Doorheen de seizoenen verslechterde de situatie rond Marcel en eind vorig jaar stierf hij. Sindsdien is Leo de enige hond des huizes, maar ook dat loopt niet van een leien dakje. In het huidige seizoen van De Verhulstjes is zo te zien hoe Leo ongelukkig lijkt en ook hoe zijn gezondheid achteruit lijkt te gaan. Toch blijft hij van de familie enorm veel liefde en aandacht krijgen.

Joey

Die aandacht zal Leo misschien wel even moeten delen. Zoon Viktor en zijn vriendin Sarah Puttemans hebben namelijk een eigen puppy in huis genomen. Die stelde Sarah gisteren voor op haar Instagram en TikTok. Daarbij kregen we meteen enkele schattige beelden van puppy Joey te zien.

Uit de post blijkt alvast dat het toch niet Viktors idee was om Joey in huis te halen. Maar ondertussen lijkt ook hij al helemaal weg te zijn van de kleine cavapoo, een kruising tussen een Cavalier King Charles Spaniël en een poedel. De aankondiging kan wel ook op heel wat negatieve reacties rekenen. Velen vinden het onaanvaardbaar dat bekende personen kruisingen blijven promoten in plaats van zelf een hondje uit het asiel te adopteren.

@sarahputtemans Our new family member!!! ? Welcome to the family little Joey ? We love you ! #cavapoo #cavapoopuppy #loml #puppy ♬ Married Life (From "Up") – Geek Music
Meer
Lees meer...