‘De Verhulstjes’: Vriendin Viktor nog steeds niet te zien in nieuw seizoen

Dit weekend gaat het nieuwe seizoen van De Verhulstjes van start op Play4. Maar daarin zullen we één bekende alvast nog steeds niet te zien krijgen. Het gaat om Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor Verhulst. In een nieuw interview met podcaster Robbert Rodenburg vertelt Viktor dat hij dat nog steeds niet nodig vindt.

Sinds 2021 zijn er al vier seizoenen van De Verhulstjes verschenen op tv. Door de populariteit besliste de familie én zender Play4 om daar nog een seizoen bij te doen. In dat nieuwe seizoen trekt het gezin op cruise door Scandinavië. Die zal uiteindelijk eindigen in Noorwegen.

Maar ook naast de grote reis zal er in De Verhulstjes weer vanalles te zien zijn. Zo heeft het gezin natuurlijk ook nog zijn dagelijkse bezigheden. Toch krijgen we bij die beelden thuis nog steeds Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor, niet te zien.

“Zeg nooit nooit”

In de realityreeks is Jef, de vriend van zus Marie Verhulst, wel al aan bod gekomen, maar bij Viktor en Sarah verliep dat anders. “De show is eigenlijk begonnen toen we net samen waren“, vertelt hij in Open Kaart, de podcast van Robbert Rodenburg. “Daarna vonden we het gezonder om dat ook zo te houden en zo geen druk van buitenaf te krijgen.”

Ondertussen is het duo al even samen en is Sarah Puttemans ook geen onbekende meer. Zo was ze al te zien in Celebrity MasterChef Vlaanderen en speelt ze mee in het nieuwe seizoen van De Verraders. In de podcast vertelt Viktor dan ook dat ze beiden niet zeggen dat een optreden in de realityreeks van de familie Verhulst nooit zal gebeuren. “Ik vind het gewoon een fijn gevoel om het nog even voor mezelf te houden.”

Bekijk het volledige interview met Viktor Verhulst hier:

Het nieuwe seizoen van De Verhulstjes is vanaf 5 november elke zondag om 20 uur te zien.

Meer
Lees meer...