‘De Verraders’: Welke 3 BV’s krijgen een tik op de schouder van Staf Coppens?

Het is bijna zover. Deze zondag gaat het nieuwe seizoen van De Verraders van start op VTM. Daarin zullen opnieuw drie bekende gezichten worden aangesteld als verraders. Zij zullen de anderen dagenlang beliegen en bedriegen. In de eerste aflevering krijgen we meteen te zien over welke drie BV’s het gaat.

Het programma De Verraders kwam vorig jaar overgewaaid uit Nederland. Daarin zagen we hoe verschillende bekende gezichten een week samen doorbrachten in een geheimzinnig kasteel. Daar moesten ze te weten zien te komen welke drie medereizigers de verraders waren. Die verraders mochten elke nacht een kandidaat huiswaarts sturen, waardoor het een race tegen de klok werd.

In het eerste seizoen zagen we hoe advocaat Walter Damen, influencer Jamie-Lee Six en tv-kok Loïc Van Impe door presentator Staf Coppens als verraders werden gekozen. In het komende seizoen worden opnieuw drie kandidaten aangeduid als verraders. Wie dat worden, zullen we deze zondag al te zien krijgen.

De Verraders

Wie er zal deelnemen in het nieuwe seizoen van De Verraders staat al een tijdje vast. Het gaat om presentator en actrice Nora Gharib, (tv-)burgemeester Walter De Donder, ex-sporters Hans Van Alphen en Aagje Vanwalleghem, zangeres Klaasje Meijer, presentator Andy Peelman, influencer Elodie Gabias, politicoloog Hendrik Vos, actrice Martine Jonckheere, architect Bart Appeltans uit Huis Gemaakt, influencer Sarah Puttemans, zangeres Liliane Saint-Pierre, presentatrice Véronique De Kock, zanger Franky De Smet-Van Damme, ex-Miss België Celine Van Ouytsel, professor Guy T’sjoen, acteur Bert Haelvoet, kok Jelle Beeckman en pokerspeelster Charlotte De Brabander.

Drie van hen zullen het avontuur op een volledig andere manier beleven dan de rest. Zij worden namelijk aangesteld als verrader door presentator Staf Coppens. Voor dat gebeurt, neemt hij alle deelnemers apart om na te gaan wie geschikt zou zijn als verrader. “Ja, ik zou een verrader willen zijn”, zegt Andy Peelman. “Of ik dat ga kunnen? Ja. Of ik daar moeite mee heb? Nee”, klinkt het resoluut bij Liliane Saint-Pierre. “Als je me nu zegt: je moet het doen, dan spring ik”, vertelt Walter De Donder dan weer. Véronique De Kock beslist dan weer dat ze geen verrader wil zijn.

Bekijk de preview hier:

De Verraders is vanaf zondag 17 september om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...