‘De Verhulstjes’ gaan zondag van start met een bezoek aan een camping in de Ardèche

Het vijfde seizoen van De Verhulstjes gaat zondag van start. Daarbij treffen we Gert, Ellen, Marie en Viktor op een wel heel bijzondere locatie. Het gezin gaat namelijk kamperen op de camping in de Ardèche waar Gert in zijn jeugd heel veel tijd doorbracht, ideaal dus voor wat nostalgische momenten.

Sinds 2021 zijn er al vier seizoenen van De Verhulstjes verschenen op tv. Het programma kon steeds op veel positieve reacties en heel wat kijkcijfers rekenen. Het kwam dan ook niet als een verrassing toen Gert Verhulst begin maart bekendmaakte dat er een vijfde seizoen kwam. “We gaan iets leuks doen”, klonk het toen.

Dat leuks bleek iets later een cruise te zijn. Gert, Ellen, Marie en Viktor nemen daarvoor de boot in Kiel, Duitsland, trekken langs Kopenhagen, Denemarken en gaan door tot Flåm in Noorwegen. Daardoor zal een deel van het nieuwe seizoen zich afspelen in Scandinavië.

Ardèche

Maar daarnaast staan er ook andere dingen op de planning. Zo volgen we het gezin uiteraard ook in België, in hun tweede huis in Saint-Tropez én op een camping in de Ardèche.

Het gaat hierbij niet zomaar om een camping, maar eentje met heel wat betekenis voor Gert. Hij bracht hier namelijk als kind zijn jaarlijkse vakantie door met zijn ouders. Gert Verhulst wil dan ook zelf reisleider en campinggids spelen op Camping International. Daardoor verbiedt hij Ellen en Viktor om eerst alleen zonder hem op verkenning te gaan, maar zullen zij zich kunnen inhouden?

De Verhulstjes is vanaf zondag 5 november elke week om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...