Johnny Depp heeft Instagram en haalt meteen meer dan miljoen volgers

Johnny Depp zit sinds kort op Instagram en kreeg in nog geen 24 uur meer dan een miljoen volgers op zijn account. In zijn eerste filmpje praat hij over de strijd tegen een onzichtbare vijand, het coronavirus.

Johnny Depp heeft Instagram en dat is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Hij heeft momenteel al 1,8 miljoen volgers en dat terwijl zijn account nog geen 24 uur online staat. In zijn allereerste filmpje praat hij acht minuten lang over de situatie van de coronacrisis en over de John Lennon-cover die Johnny Depp samen met Jeff Beck heeft gemaakt.

https://www.instagram.com/p/B_C26kipVRN/

Tijd voor dialoog

In de eerste foto die hij op Instagram heeft gepost, zien we Johnny Depp in een mysterieus decor. Hij zit in een donkere kamer voor een muur die wat weg heeft van een grot en rondom hem staan er brandende kaarsen. Hij schreef erbij: “Hallo allemaal, ik ben op dit moment bezig om iets te filmen voor jullie… Geef me even”.

Enkele uren later verscheen er een filmpje op zijn profiel. Daarin vertelt Depp dat hij nooit echt een bepaalde reden had om zich aan te melden op sociale media. Maar nu is het volgens hem tijd om een dialoog te starten, “want de dreiging van deze onzichtbare vijand heeft al onmetelijke tragedies en schade aan het leven van mensen veroorzaakt”.

https://www.instagram.com/p/B_DPmUfJ-Th/

Steun

De Pirates of the Caribbean-ster probeert al zijn hele carrière zo veel mogelijk uit de spotlights te blijven. Maar naar aanleiding van de huidige coronacrisis wou hij toch zijn fans een hart onder de riem steken. “Door te zorgen, zullen we elkaar helpen en zullen we zegevieren.”

Op het einde praat hij nog over zijn samenwerking met Jeff Beck. Samen maakten ze vorig jaar een eigen versie van Isolation van John Lennon. En die wil hij nu graag met de wereld delen. “Dit lied gaat over isolatie, angst en de existentiële risico’s voor onze wereld. Dus we wilden het liedje aan jou geven. We hopen allebei dat het je op onze eigen manier door deze ongewone tijden heen helpt, ook al helpt het alleen maar om de tijd te doden.”

Beluister hier Isolation van Johnny Depp en Jeff Beck:

Meer
Lees meer...