Joohoney (MONSTA X) krijgt rol in Netflixfilm over K-pop ‘Lost In America’

Joohoney van de K-popgroep MONSTA X zal te zien zijn in de opkomende Netflixfilm Lost In America. Die film werd enkele maanden geleden al aangekondigd en zal gaan over een K-popgroep die strandt in de Verenigde Staten. Joohoney zal te zien zijn naast Rebel Wilson en Charles Melton.

De Zuid-Koreaanse rapper en zanger Joohoney van MONSTA X zal zijn acteerdebuut maken. Joohoney, die eigenlijk Lee Joo-heon heet, zal dat doen in de Netflixfilm Lost In America, een film waarin K-pop centraal staat.

Lost In America

De film Lost In America werd enkele maanden geleden aangekondigd door Netflix. In de film wordt een K-popgroep gevolgd. Zij moeten optreden in New York, maar strandden in Texas. Ze hebben geen geld en geen smartphones, waardoor ze de hulp van de Texanen moeten inschakelen om op tijd in New York te geraken voor hun optreden.

We kwamen al te weten dat Rebel Wilson (Senior Year) en Charles Melton (Riverdale) te zien zullen zijn in de film. Daarnaast waren er ook al geruchten dat Cha Eun-woo van de K-popgroep ASTRO de hoofdrol aangeboden had gekregen in de film. Hij heeft al heel wat acteerervaring in K-drama’s als Gangnam Beauty en True Beauty. Het is nog niet duidelijk of Cha Eun-woo de rol heeft afgeslagen en Joo-heon nu zijn rol krijgt of dat beide zangers deel zullen uitmaken van de film. De film word geregisseerd door de Zuid-Koreaan Yoon Je-kyoon, die eerder al verantwoordelijk was voor Haeundae en The Negotiation. De opnames van de film zouden doorgaan van maart tot juni 2023 in de Verenigde Staten.

Meer
Lees meer...