Hallyu Pop Fest brengt verschillende K-popgroepen naar Londen

Na meer dan twee jaar zonder concerten worden er de laatste tijdens steeds meer optredens aangekondigd. Daarbij zijn ook verschillende K-popartiesten. Veel van die groepen zullen te zien zijn op het Hallyu Pop Fest in Londen.

In het weekend van 9 en 10 juli 2022 is Londen de place to be voor K-popfans. Dan komen er namelijk verschillende K-popartiesten naar de Britse hoofdstad voor Hallyu Pop Fest.

HallyuPopFest
HallyuPopFest

Hallyu Pop Fest

Voorlopig zijn er al zes namen bevestigd voor Hallyu Pop Fest. Het gaat om de boygroups Astro, Oneus, SF9 en Cravity, de girlgroup Everglow en soloartieste Hwasa van Mamamoo. SF9 en Cravity zullen optreden op zondag 10 juli. De andere groepen zijn op zaterdag 9 juli te zien. Er zullen de komende weken nog artiesten toegevoegd worden aan de affiche.

De concerten gaan door in de OVO Arena bij het voetbalstadium van Wembley.

Volgende maand vindt er in het Duitse Frankfurt al een gelijkaardig tweedaags concert plaats, genaamd K-pop Flex. Daar zijn onder andere Monsta X, Dreamcatcher, Enhypen, NCT Dream, Kai (EXO) en Mamamoo te zien.

Tickets Hallyu Pop Fest

Tickets voor Hallyu Pop Fest gaan volgende week in voorverkoop. De algemene voorverkoop start op woensdag 20 april om 12 uur Belgische tijd. Wie zich registreert voor de pre-sale kan al één dag eerder z’n tickets kopen. Die verkoop start ook om 12 uur Belgische tijd. Je registreren voor de per-sale kan via deze link.

Er zijn tickets verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. De goedkoopste tickets kosten 112,6 pond (136 euro). De duurste tickets (VIP) kosten 313,06 pond (378 euro).

Meer
Lees meer...