Vind jouw meest gespeelde lockdown-nummers met deze website

Tijdens de lockdown zoek je misschien wel steun bij je favoriete artiesten. En welk nummer je het meeste hebt gespeeld tijdens de lockdown, dat kan je nu makkelijk achterhalen.

Misschien heb je tijdens de lockdown al zin gekregen om nummers zoals Als Een Leeuw In Een Kooi of I Want To Break Free op te zetten. Maar wij vermoeden dat je tijdens het huisarrest van de afgelopen weken, toch vooral graag naar je favoriete nummers luisterde. En welke dat precies waren, dat kan je nu makkelijk nagaan.

Top 3 meest gespeelde nummers

Lockdown nummers Spotify
newsmonkey

Via de website Tixel kan je met één klik achterhalen welke drie nummers je tijdens de lockdown het meeste hebt afgespeeld. Of dat nu je achtergrondmuziek was tijdens het puzzelen, of je favoriete work-outnummer. Dit zijn de nummers die jij het vaakste hebt afgespeeld.

De website maakt gebruik van je Spotify-luistergeschiedenis. Dus ja, je grijsgedraaide guilty pleasure kan zo ook in de top 3 terechtkomen. Omdat de site gebruikmaakt van je Spotify-geschiedenis, kan hij natuurlijk niet weten welke cd’s je het vaakste hebt afgespeeld of welke muziek je op iTunes hebt gespeeld tijdens de lockdown. Dus wie z’n K3-cd’s een nieuwe adem heeft gegeven, zit gelukkig safe.

Kijk hier welke nummers in jouw top 3 zitten.

Spotify Wrapped

De site doet natuurlijk denken aan Spotify Wrapped. Waarmee je je meest gespeelde nummers van het afgelopen jaar kon opzoeken. Dit jaar was die zelfs nog een beetje specialer en kon je de nummers terugvinden die je hte afgelopen decennium het vaakst hebt gespeeld terugvinden.

Ook Apple heeft met Apple Music Replay sinds dit jaar zo’n functie. En daarbij gaan ze zelfs nog een stapje verder dan hun collega’s van Spotify. Met Apple Music Replay kan je namelijk het hele jaar door je meest afgespeelde nummers bekijken in een persoonlijke afspeellijst. Op die manier kunnen dus ook iTunes-gebruikers nagaan welke nummers ze tijdens de lockdown het meeste geluisterd hebben. Dit kan door gewoon je meest recente lijst op te vragen.

Meer
Lees meer...