Julia Roberts en George Clooney creëren vuurwerk in trailer nieuwe film ‘Ticket to Paradise’

Julia Roberts maakt na zo’n 20 jaar een terugkeer naar de romcoms, maar dat doet ze niet alleen. Daarbij krijgt ze namelijk gezelschap van niemand minder dan George Clooney. Zo zullen de twee voor het eerst sinds de thriller Money Monster uit 2016 weer samen op het witte doek verschijnen in de aankomende film Ticket to Paradise. Daarvan kregen we nu een allereerste trailer te zien.

Oscarwinnaars George Clooney en Julia Roberts verschijnen binnenkort weer samen in één film. Eerder deden ze dat onder andere al in de films Ocean’s Eleven, Twelve en Thirteen. Nu zal dat in de aankomende romantische komedie Ticket to Paradise zijn. Die verschijnt vanaf 28 september 2022 in de Belgische zalen. Onze verwachtingen van de film met de twee topacteurs zijn torenhoog. En ook de trailer stelt alvast niet teleur.

Ticket to Paradise

In Ticket to Paradise, geregisseerd door Ol Parker (Mamma Mia! Here We Go Again), spelen Roberts en Clooney een gescheiden koppel. Wanneer hun dochter Lily (Kaitlyn Dever) tijdens haar reis naar Bali besluit te trouwen met een local trekken de twee naar Indonesië op een gezamenlijke missie. Ze willen hun smoorverliefde dochter er namelijk van weerhouden om dezelfde fout te maken als hen. En dat is impulsief in het huwelijksbootje stappen.

In de allereerste officiële trailer van de film zien we hoe gespannen de band tussen de twee ouders is. Zelfs als ze proberen samen te werken in het belang van hun dochter.

Naast Roberts, Clooney en Dever bestaat de cast van de film nog uit Maxime Bouttier, Billie Lourd (Booksmart) en Emily in Paris-ster Lucas Bravo.

Bekijk hieronder de trailer van Ticket to Paradise:

Ticket to Paradise is vanaf 28 september 2022 te zien in de bioscoop.

Meer
Lees meer...