Jung Ho-yeon (‘Squid Game’) krijgt hoofdrol in nieuwe videoclips K-popgroep NewJeans

De K-popgroep NewJeans pakt vrijdag uit met haar tweede EP ‘Get Up’. Die EP zal bestaan uit zes nummers, waarvan we twee weken geleden al de eerste twee te horen kregen: New Jeans en Super Shy. Deze week volgen de laatste vier Cool With You, Get Up, ETA en ASAP. Vandaag loste de groep de nummers Cool With You en Get Up met bekende gezichten in de videoclips.

Nadat de K-popgroep NewJeans vorig jaar haar debuut op een unieke manier maakte, blijft het vijftal uitpakken met vernieuwende concepten, die een frisse wind laten waaien door K-pop. Voor hun tweede EP ‘Get Up’ heeft de groep namelijk zes videoclips gemaakt, één voor elk van de nummers. Vandaag verschenen er zo twee videoclips met bijzondere cameo’s.

Jung Ho-yeon

Twee jaar geleden maakte de wereld kennis met Jung Ho-yeon. Op dat moment was ze al enkele jaren aan de slag als model, maar haar eerste acteerrol in de Netflixreeks Squid Game bombardeerde haar tot een wereldsterrenstatus. En nu duikt ze dus ook op in de videoclips van NewJeans.

NewJeans loste vandaag twee videoclips. De eerste, side A, is enkel voor het nummer Cool With You. De tweede, side B, is een combinatie van Cool With You met Get Up. In beide clips zijn de vijf leden van NewJeans te zien, maar ook enkele special guests. Actrice Jung Ho-yeon is te zien in de twee clips. In de tweede clip, side b, duikt ook acteur Tony Leung op. Hij is een legendarische acteur uit Hongkong die al in tientallen lokale kaskrakers te zien was.

NewJeans zal vrijdag de laatste twee nummers van de EP ‘Get Up’ lossen. ETA en ASAP zullen ook meteen een eigen videoclip krijgen.

Bekijk de twee videoclips hier:

Meer
Lees meer...