Left Right
scrollTop top

Justin Bieber maakt duurste YouTube-serie ooit


Justin Bieber: Seasons
© Instagram justinbieber

Justin Bieber is terug van (nooit echt) weggeweest. Het voormalige tieneridool heeft een nieuwe single uit, maar da’s niet alles. Binnenkort lanceert Justin Bieber namelijk zijn eigen docuserie, Justin Bieber: Seasons, op YouTube.

Justin Bieber is niet meer het tienersterretje dat hij was toen hij z’n monsterhit Baby op de wereld losliet. Ondertussen is Justin Bieber 25 jaar, getrouwd en heel wat levenswijsheid rijker. En daarom wil hij ons nu een blik geven in z’n persoonlijke leven.

View this post on Instagram

Seasons. #2020. @youtube

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Justin Bieber: Seasons

In Justin Bieber: Seasons zal Justin Bieber ons meenemen in z’n leven. Hij zal daarbij terugblikken op z’n turbulente leven in de spotlights. Want toen hij in 2009 debuteerde met het nummer One Time, was de Canadees amper 15 jaar oud. Hij spendeerde de afgelopen tien jaar in de spotlights en dat heeft natuurlijk een grote impact gehad op z’n leven.

In 2017 cancelde Justin Bieber abrupt zijn wereldtournee. Hij deed dat naar eigen zeggen om meer tijd te spenderen aan het christelijk geloof. Justin zal in de docuserie dieper ingaan op deze moeilijke periode in z’n leven. We zien al getuigenissen van Justin Bieber zelf, maar ook van zijn echtgenote Hailey Bieber, zijn mama en de mensen waarmee hij samenwerkt.

Duurste YouTubereeks ooit

Justin Bieber: Seasons wordt de duurste reeks uit de geschiedenis van YouTube. Elke aflevering uit de reeks zal namelijk 2 miljoen dollar (1,79 miljoen euro) kosten. In totaal zijn er tien afleveringen, dus komt het totaalplaatje neer op 20 miljoen dollar (17,9 miljoen euro).

De reeks zal van start gaan op maandag 27 januari en elke maandag en woensdag verschijnen er nieuwe afleveringen. Elke aflevering duurt iets meer dan 10 minuten. De afleveringen zijn gratis als je met advertenties kijkt, wie liever zonder advertenties kijkt, kan dat via YouTube Premium.

Bekijk hier de trailer voor de docuserie Justin Bieber: Seasons:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update