Left Right
scrollTop top

Justin Bieber openhartig over zijn verleden in nieuw nummer ‘Lonely’


Justin Bieber Lonely
© YouTube

Justin Bieber heeft een nieuw nummer uit en meteen ook een nieuwe videoclip. Het nummer heet Lonely en gaat over de carrière van Justin Bieber. Die begon toen hij amper 13 jaar oud was. Sindsdien leeft de Canadees voor het oog van de camera’s en volgen miljoenen mensen zijn doen en laten.

De Canadese zanger Justin Bieber is terug met een nieuwe nummer. Lonely is misschien wel het meest persoonlijke nummer dat de zanger ooit uitbracht. Justin geeft ons een blik op hoe eenzaam het is aan de top, vooral als jong tieneridool.

Tieneridool

Justin Bieber was amper 13 jaar oud toen hij ontdekt werd. In een recordtempo groeide de jonge Canadees uit tot een van de grootste sterren ter wereld. Daardoor stond Justin al op jonge leeftijd in de schijnwerpers en werd zijn leven openbaar. Daardoor deelden miljoenen fans lief, maar zeker ook leed met de zanger.

Zo keek de wereld ook mee toen Justin Bieber puberde en rebelleerde. Net als zowat elke tiener maakte Justin toen fouten, maar die bleven niet binnen een beperkte kring. Integendeel, ze werden voor de ogen van de hele wereld uitgesmeerd.

Lonely

In zijn nieuwe nummer Lonely, een samenwerking met benny blanco, haalt Justin die periode in zijn leven aan. “Iedereen kent mijn naam nu, maar iets daarover voelt nog steeds vreemd. Het voelt als kijken in de spiegel en proberen om jezelf te zien, maar iemand anders te zien”. Daarna zingt hij ook “Iedereen kent mijn verleden nu. Het is alsof mijn huis altijd gemaakt was van glas. En misschien is dat de prijs die je betaalt voor het geld en de bekendheid op jonge leeftijd.”

“Iedereen zag me toen ik ziek was, maar niemand gave a sh*t. Ze bekritiseerden de dingen die ik deel als een idioot kind.” Justin haalt zo dus de periode in zijn leven aan waarop hij “ontspoorde” voor het oog van de camera’s. En op dat moment was Justin helemaal alleen. “Wat als je alles had wat je wilde, maar je had niemand om te bellen? Misschien zou je me dan kennen, want ik heb alles gehoord, maar niemand luisterde en dat is zo f*cking eenzaam.”

De clip vormt een duidelijke verwijzing naar het begin van de carrière van Justin Bieber. Daarin zien we namelijk een jonge acteur in de outfit die Justin Bieber droeg tijdens zijn concerten in 2010 en het befaamde kapsel dat de hele wereld nog steeds kent als het “Bieberkapsel”. De clip toont perfect de eenzaamheid die komt kijken bij de roem. Want hoe geweldig je leven ook kan lijken voor fans, het is eenzaam aan de top.

Bekijk hier de clip van het nummer Lonely van Justin Bieber & benny blanco:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…