Justin en Luka doen monden openvallen tijdens eerste halve finale ‘Sing Again’

Na twee weken waarin kijkers van VTM verschillende oude bekenden terugzagen, is het al tijd voor de eerste halve finale van Sing Again. Een handvol kandidaten kwamen door de selectie van de jury en nemen het nu tegen elkaar op in battles. En daarbij maken sommigen alvast veel indruk.

Sinds begin deze maand is op VTM de nieuwe talentenshow Sing Again te zien. Daarin nemen kandidaten die ooit al eens deelnamen aan een show op de zender het tegen elkaar op. Daarbij zingen ze hun auditiesong uit het vorige programma en moeten ze van de jury 5 A’s halen om door te gaan.

Deze week is het tijd voor de eerste halve finale, waarbij er nog 12 kandidaten in de running zijn.

Halve finale

Esther, Bert, Marjolein, Luka, Chris, Lola, Sarah, Jelle, Seppe, Dean, Justin en Lauren. Dat zijn de kanshebbers op de eindoverwinning. Zij bepalen vanavond zelf met wie ze samen een duet zingen en nemen het per duo “tegen elkaar op” in de Duo Battle. “Denk wat tactisch en denk met je hart”, geeft Koen Wauters de deelnemers mee.

Voor Luka (The Voice) en Justin (The Voice Kids) lijkt de keuze niet moeilijk. Zij kiezen resoluut voor elkaar en brengen een eigen versie van Habibi van Tamino. Daarmee krijgen ze de jury en het publiek alvast muisstil. Of die performance voor hen een plek in de finale betekent, dat valt nog af te wachten.

Bekijk de teaser hier:

Sing Again is elke vrijdag om 20.40 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...