Legendarische K-popgroep 2NE1 maakt verrassingscomeback op Coachella

Fans die aanwezig waren op het optreden van CL op Coachella werden getrakteerd op een verrassing van formaat. Plots stonden namelijk Park Bom, Dara en Minzy, de andere drie leden die samen met CL de legendarische K-popgroep 2NE1 vormden, op het podium. Samen brachten ze voor het eerst in meer dan zes jaar hun monsterhit I Am The Best.

Het festival van Coachella zorgde dit weekend voor een opvallende comeback. K-popster CL was daar te zien als onderdeel van de set van het label 88rising. Op het einde van haar optreden had ze nog een verrassing in petto voor haar fans.

2NE1

Plots begon de hit I Am The Best van 2NE1 te spelen, met het iconische “내가 제일 잘 나가“. En dan stonden daar plots Park Bom, Dara en Minzy, de andere drie leden van 2NE1, op het podium om het nummer samen met CL nog eens te brengen. Het was de eerste keer sinds 2015 dat de groep nog samen te zien was.

2NE1 ontstond in 2009 als de eerste grote girlgroup van YG Entertainment. Met hun unieke stijl werden ze al snel een van de meest succesvolle groepen uit de geschiedenis van K-pop. Ze hadden verschillende internationale hits waaronder I Am The Best en Come Back Home, tot ze in 2015 een pauze aankondigden. In 2016 volgde dan het nieuws dat de groep splitte. Bom en Minzy verlieten YG Entertainment, CL en Dara ondertekenden een nieuw contract als soloartiest. Ook Bom en Minzy werkten in de jaren daarna solocarrières uit. Zo bracht Park Bom vorige maand nog een nieuwe single uit en Minzy in december van vorig jaar.

Bekijk hier het verrassingsoptreden van 2NE1 op Coachella:

Meer
Lees meer...