K-popgroep ATEEZ komt met Europese tour naar België

Goed nieuws voor Belgische K-popfans, want ATEEZ heeft een concert op Belgische bodem aangekondigd. De groep trekt volgend jaar met hun ‘The Fellowship: Break the Wall’-tour naar Europa en daarbij zullen ze halt houden in Paleis 12 in Brussel.

ATEEZ zal in februari volgend jaar voor het eerst te zien zijn in België. De groep zal met z’n ‘The Fellowship: Break the Wall’-tour halt houden in Paleis 12 in Brussel. Daarnaast zullen ze ook te zien zijn in zes andere Europese steden.

ATEEZ

De K-popgroep ATEEZ maakte z’n debuut in 2018 met het nummer Pirate King. Sindsdien groeide de groep uit tot een van de grootste K-pop boybands in z’n generatie. ATEEZ heeft daarbij heel wat fans over de hele wereld en die worden nu beloond met een wereldtournee. Op dit moment is de groep aan het touren door de Verenigde Staten, maar in het voorjaar van 2023 is het opnieuw de beurt aan Europa.

De Europese tak van de ‘The Fellowship: Break the Wall’-tour wordt afgetrapt in de Ziggo Dome in Amsterdam op vrijdag 10 februari 2023, daarna gaat de groep naar Berlijn, Brussel, Londen, Madrid, Kopenhagen en Parijs. Het concert in Brussel gaat door in Paleis 12 op zaterdag 18 februari 2023.

Tickets gaan in voorverkoop op vrijdag 9 december 2022 om 10 uur. Wie zich registreert via deze website, kan deelnemen aan de presale op woensdag 7 december 2022, eveneens om 10 uur. De prijzen voor standaardtickets voor het concert in Brussel variëren van 65 euro (plaatsen met beperkte zichtbaarheid) tot 165 euro (golden circle). Daarnaast zijn er ook VIP-tickets beschikbaar. Deze kosten tussen 227 euro (sector VIP), 277 euro (atiny VIP) en 427 euro (ultimate VIP).

Dit zijn alle data van de Europese ‘The Fellowship: Break the Wall’-tour:

  • Vrijdag 10 februari – Amsterdam (Nederland) – Ziggo Dome
  • Dinsdag 14 februari – Berlijn (Duitsland) – Mercedes-Benz Arena
  • Zaterdag 18 februari – Brussel (België) – Paleis 12
  • Woensdag 22 februari – Londen (Verenigd Koninkrijk) – The O2
  • Dinsdag 28 februari – Madrid (Spanje) – WiZink Center
  • Zaterdag 4 maart – Kopenhagen (Denemarken) – Royal Arena
  • Dinsdag 7 maart – Parijs (Frankrijk) – Accor Arena
Meer
Lees meer...