K-popgroep Dreamcatcher komt naar Brussel

De K-popgroep Dreamcatcher heeft drie nieuwe stops toegevoegd aan haar aankomende Europese tournee. Het gaat om shows in Milaan in Italië, Lissabon in Portugal en Brussel in België. Daardoor zal de ‘Luck Inside 7 Doors’-tour nu halt houden in negen verschillende Europese steden.

Goed nieuws voor K-popfans want er komt opnieuw een K-popgroep naar ons land. Het gaat om de girlgroup Dreamcatcher die voor de eerste keer een tourstop houdt in ons land. Het concert gaat door op vrijdag 1 maart in het Koninklijk Circus.

Dreamcatcher

Dreamcatcher maakte haar debuut in 2017, maar was eigenlijk al sinds 2015 actief. Toen bestond de groep nog uit vijf leden en luisterde ze naar de naam Minx. Op 13 januari 2017 verscheen het debuut van de groep onder de naam Dreamcatcher en met twee extra leden, Hangdong en Gahyeon. Het eerste single album onder de naam Dreamcatcher was ‘Nightmare’, met als title track Chase Me. De groep viel meteen op door hun uitgesproken stijl, met invloeden uit gothic- en rockmuziek.

Die originele sound zorgde ervoor dat de groep snel een trouwe (internationale) fanbase wist uit te bouwen. Zo trokken ze begin 2018 al op hun eerste wereldtournee. En ook dit jaar gaat de groep opnieuw touren.

‘Luck Inside 7 Doors’-wereldtournee

Voorlopig is enkel het Europese luik van de ‘Luck Inside 7 Doors’-wereldtournee bekend. Het is al de vierde Europese tour van Dreamcatcher, maar de eerste keer dat ze tijdens een tour zullen stoppen in ons land. De groep stond in 2019 wel al een keertje in Brussel tijdens het ‘K-Community Festival’, maar nu zullen ze dus hun eerste volwaardige soloconcert geven in de Belgische hoofdstad.

Het Europese luik van de ‘Luck Inside 7 Doors’-tour wordt afgetrapt met een concert in Barcelona (Spanje) op zaterdag 17 februari. Vervolgens reist de groep verder naar Warschau (Polen) op maandag 19 februari, Londen (Verenigd Koninkrijk) op woensdag 21 februari, Offenbach (Duitsland) op vrijdag 23 februari en Parijs (Frankrijk) op zondag 25 februari. Deze stops waren al meteen aangekondigd.

Vorige week kwam daar nog een stop in Helsinki (Finland) bij op donderdag 7 maart en nu zijn er dus nog drie extra concerten toegevoegd. Het gaat om Milaan (Italië) op woensdag 28 februari, Brussel (België) op vrijdag 1 maart en Lissabon (Portugal) op zondag 3 maart. Het concert in Brussel zal doorgaan in het Koninklijk Circus. Tickets voor deze laatste drie stops zijn vanaf vrijdag 9 februari te koop.

Meer
Lees meer...