Left Right
scrollTop top

Acteur Kenan Thompson geeft update over ‘Home Alone’ reboot: “Bijna af”


Home Alone 1
© Macaulay Culkin in ‘Home Alone’. De acteur zal niet te zien zijn in de reboot – Bron: Disney

De reboot van Home Alone komt er binnenkort aan. Dat heeft acteur Kenan Thompson gezegd in een interview met Andy Cohen in Watch What Happens Live. Wanneer de film exact te zien zal zijn op Disney+ is nog niet geweten.

Kort nadat Disney 20th Century Fox had overgenomen, maakte het bedrijf bekend dat het plannen had om heel wat klassiekers te hermaken voor zijn streamingdienst Disney+. Daarbij werd onder andere gedacht aan Cheaper By The DozenNight At The Museum en The Parent Trap.

Zonder Macaulay Culkin

De reboot waar door velen het meest naar wordt uitgekeken, is echter die van Home Alone. De klassieker uit 1990 staat bij een hele generatie in het geheugen gegrift en brengt nog altijd goede herinneringen naar boven. Tijdens de feestdagen is Home Alone dan ook een vaste waarde op televisie.

Ondertussen is de film echter al meer dan 30 jaar oud en is kindsterretje Macaulay Culkin zelf recent 40 jaar geworden. Tijd voor een reboot dus vonden ze bij Disney. Dat zal wel gebeuren met een volledig nieuwe cast. De jonge acteur Archie Yates (Jojo Rabbit) speelt de hoofdrol en verder zijn er ook rollen weggelegd voor Rob Delaney (Deadpool 2), Ellie Kemper (The Office) en Kenan Thompson (Saturday Night Live).

“Zware onderneming”

Het is die laatste die nu een update heeft gegeven over de aankomende reboot van Home Alone. Hij wist te melden dat de opnames klaar zijn en dat de film in de laatste fase zit. “Het was een zware onderneming. Het filmen begon in Canada, maar moest stilgelegd worden door de coronapandemie. Alles voor elkaar krijgen, was dus niet eenvoudig, maar ik denk dat ze het bijna af hebben. Ik heb er onlangs de nasynchronisatie van het geluid gedaan, dus dat is meestal een van de laatste stappen. De film komt er binnenkort aan”, zei hij.

Luister hier naar Kenan Thompson over Home Alone


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…