Kendrick Lamar komt naar Rock Werchter!

Kendrick Lamar
EPA

De Amerikaanse rapper Kendrick Lamar is de volgende artiest die te zien zal zijn op Rock Werchter 2020. Tickets voor Rock Werchter zijn sinds kort te koop via de website van het festival.

Rock Werchter lanceert deze week aan de lopende band nieuwe namen voor de editie van 2020. Na Pearl Jam, Pixies, The Streets, System of a Down, Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes, Twenty One Pilots, Wilco en Yungblud, wordt Kendrick Lamar al de negende artiest op de affiche van het Belgische festival.

Kendrick Lamar

Kendrick Lamar is een Amerikaanse rapper die vooral bekend is van zijn monsterhit Humble. Lamar werkte al samen met onder andere Drake, Taylor Swift en Rihanna. Toen hij in 2018 neerstreek in het Antwerpse Sportpaleis was het concert in mum van tijd uitverkocht.

Lamar is razend populair, dus zal hij ook heel wat liefhebbers kunnen lokken naar het hoofdpodium van Rock Werchter, waar hij op zaterdag 4 juli te zien zal zijn.

Tickets voor Rock Werchter zijn te koop op de website van het festival.

Rock Werchter 2020: Kendrick Lamar!

??? NEWS! Kendrick Lamar will play at Rock Werchter 2020 on Saturday 4 July! Discover all the so far announced acts for #RW20 at www.rockwerchter.be. Tickets are on sale now!

Geplaatst door Rock Werchter op Vrijdag 6 december 2019

Gesponsorde artikelen