Kevin uit ‘Boer zkt Vrouw’ geeft update over zijn liefdesleven

Het meest bewogen seizoen van Boer zkt Vrouw zit er ondertussen al bijna een maand op. Maar voor de boeren gaat het leven uiteraard gewoon door. Voor Kevin wil dat zeggen dat hij nog steeds single is, al kan de frambozen- en witloofboer niet klagen over een gebrek aan vrouwelijke aandacht.

In het afgelopen seizoen van Boer zkt Vrouw maakte Kevin een van de meest omstreden keuzes tijdens het beslissingsmoment. Op dat moment had de boer namelijk nog drie vrouwen op zijn boerderij. Hij had twee weken daarvoor namelijk de weggestuurde Elke een nieuwe kans gegeven. Zij had die gevraagd omdat ze vond dat ze aan Kevin nog niet had kunnen laten zien wie ze echt was. Elke kreeg en greep die kans, waardoor velen zelfs hadden verwacht dat zij uiteindelijk zou gekozen worden.

Op het einde ging Kevin toch voor Jana, nadat hij besloten had “zijn hart te volgen”. Op romantische trip liep het echter al snel fout tussen hen en bij het reüniemoment bleek dan ook dat de twee niet meer samen waren. Later werd ook bekend dat Heidi nu samen is met de neef van Kevin en dat ook Elke een vriend heeft.

“Liefdesleven op laag pitje”

Zelf is Kevin nog steeds vrijgezel. “Op dit moment staat mijn liefdesleven op ’n laag pitje. Tijdens het programma mocht ik niet daten, hè. Maar dat kan nu snel veranderen. Het belangrijkste is dat mijn toekomstige mij neemt zoals ik ben: ondernemend en een beetje grappig, maar soms ook heel serieus”, zegt Kevin daarover – met een lichte sneer naar Jana – in Dag Allemaal.

“Ik krijg veel vrouwelijke aandacht, da’s plezant natuurlijk. Ik had vroeger een laag zelfbeeld, maar het is de jongste tijd serieus opgekrikt”, besluit de frambozen- en witloofboer.

Meer
Lees meer...