Kim Kardashian West lekte het geheime nieuws over baby Psalm zelf … toen ze dronken was!

Kim Kardashian West
GettyImages

Kim Kardashian West staat erom bekend het moeilijk te hebben met mensen die private informatie over haar lekken. Ze had er zelfs de enige ruzie in tien jaar over met haar beste vriend Jonathan Cheban. Maar nu blijkt dat het grootste geheim dat ze de laatste maanden had, zelf gelekt heeft. Per ongeluk weliswaar.

Dat verhaal krijgen we te horen in een bonusvideo uit Keeping Up With The Kardashians. Daarin zien we Kim en haar zus Khloé Kardashian op restaurant met hun moeder Kris Jenner en het toenmalige lief van andere zus Kourtney, Scott Disick.

Kerstfeestjes

De vier hebben het over kerstfeestjes en hoe dronken Khloé op het laatste was. Maar ze was blijkbaar niet de enige, want wanneer Scott vraagt hoe het kwam dat iedereen plots op de hoogte was van Kims draagmoeder, blijkt dat ze daar zelf verantwoordelijk voor was. Onbewust.

“Ik was dronken op kerstavond en ik heb dat toen iemand verteld. Ik weet niet meer wie, want ik was dronken”, geeft Kim toe. Scott reageert onmiddellijk: “Verschillende mensen?”. Kim beweert dat ze het niet meer weet en dat dat “precies is waarom ze niet drinkt”.

Bekijk hier de bonusvideo uit Keeping Up With The Kardashians:

De draagmoeder waar het over gaat, is die waaraan Kim en Kanye hun jongste telg, Psalm te danken hebben. En die Psalm schittert uiteraard ook (samen met zijn zusjes en broer) op Kims sociale media:

View this post on Instagram

It was going so good…. swipe ➡️ ?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

View this post on Instagram

I meannnnn my baby Psalm is so sweet!!!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Gesponsorde artikelen