Kinepolis zendt finale Eurovisiesongfestival live uit in cinemazalen

Wie nog geen plannen heeft om het Eurovisiesongfestival te bekijken, kan dat dit jaar doen op een groot scherm in de zalen van Kinepolis. In de filialen van Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel en Luik kan je helemaal live en op groot scherm de finale volgen en zo dus op het grootste scherm zien wie de opvolger wordt van de Zweedse Loreen.

Binnen drie weken is het tijd voor het Eurovisiesongfestival. Wie de show graag eens op een groter scherm zou bekijken, kan dat dit jaar doen in de zalen van Kinepolis. De cinemaketen zet zijn zalen in Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel en Luik open voor Eurovisiefans die samen kunnen supporteren, zingen en dansen tijdens de finale van de liedjeswedstrijd op zaterdag 11 mei 2024.

Avond vol Eurovisieplezier

Kinepolis zal niet enkel de finale van het Eurovisiesongfestival uitzenden, maar zal er een avondvullend programma van maken. Zo zijn fans al vanaf 19.45 uur welkom voor een preshow met de allerbeste songs van het Eurovisiesongfestival uit de afgelopen jaren. Deze show is een samenwerking met MNM die van start zal gaan om 20 uur.

Om 21 uur is het dan tijd voor de grote finale van het Eurovisiesongfestival die live vanuit Malmö wordt uitgezonden. Tijdens de show kunnen de Eurovisiefans bij Kinepolis genieten van een glaasje cava en smullen van nacho’s. Daarnaast krijgen ze ook de hele avond lang een korting van 10 procent op alle producten uit de shop.

Een ticket voor de finale van het Eurovisiesongfestival in Kinepolis kost 19,95 euro. Voor een cozy seat betaal je 22,95 euro. Tickets zijn verkrijgbaar op de website van Kinepolis.

Meer
Lees meer...