Kinepolis lanceert presale voor ‘Avatar: The Way of Water’

Op 14 december komt de tweede Avatar-film eindelijk uit in de zalen. Over de inhoud van Avatar: The Way of Water is nog niet veel bekend, maar in de trailer zagen we alvast hoe de familie Sully zich doorheen onderwaterwerelden beweegt. Omdat Kinepolis grote interesse verwacht, lanceert het nu al een presale.

De laatste tijd houdt Kinepolis vaak presales voor grote releases. Zo waren er de afgelopen jaren al vaak grote evenementen rond nieuwe Marvel-releases en konden fans al enkele weken voor de lancering tickets kopen. Nu is dat opnieuw het geval bij Avatar: The Way of Water dat op 14 december uitkomt.

Avatar: The Way of Water

In 2009 maakten we in de film Avatar kennis met de Na’vi, blauwe wezens die de fictieve maan Pandora van de planeet Polyphemus bevolken. Zij kregen in het jaar 2154 af te rekenen met een mijnbouwbedrijf van op de aarde dat hen wil verjagen om het kostbare mineraal, unobtanium, te kunnen delven.

Nu, 13 jaar later, is het eindelijk tijd voor een vervolg. Avatar: The Way of Water zal maar liefst drie uur en tien minuten duren en zal de kijker opnieuw meenemen naar Pandora, tien jaar na de laatste gebeurtenissen. In die tijd zijn er heel wat nieuwe technieken bijgekomen, die ook de onderwatervolkeren teisteren. In de nieuwste trailer zien we alvast hoe de familie Sully beseft dat er hard zal moeten worden gevochten tegen robots en machines die hun leefwereld willen overnemen.

Presale

In aanloop naar die grote release op 14 december lanceerde Kinepolis eerder al een re-release van de eerste film. Die deed het goed, waarna de bioscoopgroep nu ook een presale voor de nieuwe film lanceert. Vanaf nu kunnen fans van Avatar dus al hun plaatsje in de cinema verzekeren.

De film zal in HFR 3D, IMAX, 4DX, Laser ULTRA en ScreenX te zien zijn in alle mogelijke Kinepolis-filialen. Tickets zijn beschikbaar via de site van Kinepolis.

Koop je tickets voor Avatar: The Way of Water hier.

Meer
Lees meer...