‘Avatar: The Way of Water’ krijgt laatste trailer

In december komt de tweede Avatar-film eindelijk uit in de zalen. Over de inhoud van Avatar: The Way of Water is nog niet veel bekend, maar na een officiële trailer lost 20th Century Fox nu ook nog een laatste nieuwe teaser. Daarin zien we opnieuw hoe de familie Sully zich doorheen onderwaterwerelden beweegt.

Na een wachttijd van 13 jaar is de tweede Avatar-film er echt bijna. Op 14 december komt de langverwachte sequel van de meest succesvolle film ooit namelijk in de zalen. Die sequel kreeg de naam Avatar: The Way of Water en gaat opnieuw over de familie Sully.

Avatar

n 2009 maakten we in de film Avatar kennis met de Na’vi, blauwe wezens die de fictieve maan Pandora van de planeet Polyphemus bevolken. Zij kregen in het jaar 2154 af te rekenen met een mijnbouwbedrijf van op de aarde dat hen wil verjagen om het kostbare mineraal, unobtanium, te kunnen delven.

Avatar was een gigantisch succes in de cinema en is met een box office van 2,85 miljard dollar (2,7 miljard euro) nog steeds de populairste film aller tijdenAvatar sleepte ook negen Oscarnominaties in de wacht, waarvan uiteindelijk drie verzilverd werden.

Sequel

Het is dan ook geen verrassing dat regisseur James Cameron aan een vervolg dacht. Toch liet dat vervolg 13 jaar op zich wachten. Maar nu is de Avatar-franchise terug om te blijven. Na de eerste sequel, The Way of Water, komen er namelijk nog drie extra films.

Maar eerst is er dus de release van Avatar: The Way of Water. Die film zal maar liefst drie uur en tien minuten duren en zal de kijker opnieuw meenemen naar Pandora, tien jaar na de laatste gebeurtenissen. In die tijd zijn er heel wat nieuwe technieken bijgekomen, die ook de onderwatervolkeren teisteren. In de nieuwste trailer zien we alvast hoe de familie Sully beseft dat er hard zal moeten worden gevochten tegen robots en machines die hun leefwereld willen overnemen.

Bekijk de nieuwste teaser van Avatar: The Way of Water hier:

Avatar: The Way of Water is vanaf 14 december te zien in de bioscoop.

Meer
Lees meer...