Kit ‘Jon Snow’ Harrington vliegt thuis buiten als hij het script van ‘Game of Thrones’ leest

Ook de sterren hebben zo hun liefdesproblemen. Alleen zijn ze heel anders dan de onze. Rose Lelie en Kit Harrington, Ygritte en Jon Snow uit ‘Game of Thrones’, hebben een groot probleem. Rose maakt geen deel meer uit van de cast terwijl haar geliefde nog steeds één van de hoofdpersonages is. Zij is daarom bang om het vervolg van de serie vroegtijdig te ontdekken en dus neemt ze ingrijpende maatregelen.

Rose Lelie en Kit Harrington zijn sinds afgelopen oktober verloofd. Alles gaat dus goed, maar er is wel één groot probleem: de één maakt geen deel meer uit van de Game of Thrones-cast terwijl de andere nog steeds een personage is.

Maar naast actrice is Rose Leslie ook een fan van de serie. En net zoals alle echte fans (of toch niet), is ze als de dood voor spoilers. En wanneer je verloofde in je favoriete serie speelt, is dat behoorlijk riskant. In de Amerikaanse talkshow Late Night with Seth Meyers, legde ze haar onfeilbare manier uit voor het niet te weten komen van de inhoud van het laatste seizoen van Game of Thrones.

Aan de deur

Het is duidelijk wie de broek draagt in deze relatie. Elke keer Kit een nieuw script ontvangt, twijfelt Rose niet en zet ze hem aan de deur. “Ik kan zijn gezichtsuitdrukkingen lezen”, zegt ze. “Het script kwam aan op zijn iPad en ik wist bijna alles, gewoon door zijn gezichtsuitdrukkingen. Ik wil niets weten dus ik stuur hem weg, op café of naar ergens anders.”

Nadat hij in het begin van de serie Winterfell moest verlaten, wordt hij nu ook in real life uit zijn eigen huis geschopt. Wat een hard leven heeft Jon Snow toch …

De hele uitleg van Rose Lelie vind je in de video hieronder

Deze keer is het “You know everything, Jon Snow!

Meer
Lees meer...