Nieuwe Zuid-Koreaanse actiefilm ‘Carter’ van Netflix krijgt razendspannende trailer

Netflix komt binnenkort opnieuw met een nieuwe Zuid-Koreaanse film. Het gaat over de spannende actiefilms Carter over een man die zijn geheugen kwijt is, maar de opdracht krijgt om een belangrijke missie te vervullen. Carter kreeg zojuist een eerste trailer en die toont alvast naast heel wat actiescènes ook enorm veel spannende momenten.

Het is geen geheim dat Netflix zich al enige tijd richt op de Zuid-Koreaanse markt. Daarvoor trekt het de komende jaren maar liefst 750 miljoen dollar (738 miljoen euro). Dat resulteerde al in heel wat succesvolle Zuid-Koreaanse series, waarvan meest recent nog Money Heist: Korea – Joint Economic Area.

Carter

Maar Netflix legt zich dus ook toe op Koreaanse films. Het eerste grote project op dat vlak in de tweede helft van 2022 is Carter. Die film gaat over een persoon die wakker wordt zonder geheugen, maar door een stem in zijn hoofd Carter genoemd wordt. Die stem vertelt hem dat een ingeplante bom in zijn hoofd zal ontploffen als hij de missie die hij meekrijgt niet uitvoert.

Die missie bestaat erin om het meisje Jung Ha-na te vinden en naar Noord-Korea te brengen. Zij vormt namelijk het geheim om een ziekte te genezen die miljoenen mensen bedreigt. In de trailer van Carter merken we echter al snel dat het hoofdpersonage niet de enige is die jaagt op Jung Ha-na.

Joo Won en Jung Byung-gil

De hoofdrol in Carter wordt gespeeld door Joo Won. De 34-jarige Zuid-Koreaans acteur is bekend van heel wat K-drama’s, waaronder Alice, Bridal Mask, Yong-pal en Good Doctor. Regisseur van dienst Jung Byung-gil, die in eigen land al meerdere bekroonde actiefilms maakte. Binnenkort zou hij naar Hollywood trekken voor de film Afterburn, met Gerard Butler in de hoofdrol.

Bekijk hier de trailer van Carter:

De film Carter is vanaf 5 augustus 2022 te zien op Netflix. Daarnaast plant de streamingdienst dit jaar ook heel wat Zuid-Koreaanse series.

Meer
Lees meer...