Left Right
scrollTop top

‘La Casa de Papel’ lost recap van deel 3: in 3 minuten klaar voor deel 4


La Casa de Papel deel 3 recap
© Netflix

Vrijdag staat het vierde deel van La Casa de Papel eindelijk op Netflix. De populaire Spaanse reeks eindigde op een cliffhanger, dus zitten fans al lang uit te kijken naar het vervolg. Voor wie niet meer helemaal mee is met wat er allemaal in het derde deel gebeurde, heeft Netflix een recap gemaakt.

Toegegeven, we hebben tegenwoordig tijd genoeg om het volledige derde deel van La Casa de Papel opnieuw te zien. Maar er staan natuurlijk nog heel wat andere pareltjes op Netflix (Tiger King hallo?). Dus heb je misschien geen tijd gehad om het derde deel van La Casa de Papel volledig te herbekijken. Maar geen nood. Want Netflix heeft nu het hele derde deel van de reeks samengevat in 3 minuten. Zo ben jij vliegensvlug klaar voor het vierde deel.

La Casa de Papel deel 4

De trailer van het vierde deel van La Casa de Papel was alvast veelbelovend, want waar het team van El Profesor meestal de bovenhand heeft, lijkt het er nu op dat the tables have turned. El Profesor denkt dat Raquel door is, maar ze zit eigenlijk levend en (voorlopig) wel bij politie.

De politie kon op het einde van het derde deel ook Nairobi in de val lokken en neerschieten. Maar uit de laatste teaser voor deel 4 kunnen we opmaken dat Nairobi dit mogelijk overleeft. Hoe mastermind El Profesor zich uit deze benarde situatie zal redden, en of dat überhaupt mogelijk is, komen we morgen te weten. Want El Profesor wordt ook van binnenuit tegengewerkt. Hij kon zich tot nu toe altijd redden, maar deze keer lijkt het erop dat het hem echt heel moeilijk zal worden gemaakt.

Bekijk hier deel 3 van La Casa de Papel in 3 minuten:

La casa de papel – samenvatting deel 3

Boom. Boom. Ciao. Tot vrijdag! ?

Geplaatst door Netflix op Donderdag 2 april 2020

Het vierde deel van La Casa de Papel staat op 3 april om 9 uur op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…