Left Right
scrollTop top

Laatste seizoen ‘Lucifer’ krijgt officiële trailer


Lucifer
© Netflix

De Netflixreeks Lucifer nadert z’n ontknoping. Op vrijdag 10 september verschijnt het zesde en laatste seizoen van de reeks op de streamingdienst. Vandaag, precies een maand voor de release van dat laatste seizoen, krijgen we de officiële trailer te zien.

Het zesde en laatste seizoen van Lucifer heeft een trailer gekregen. De laatste tien afleveringen van Lucifer zullen vanaf vrijdag 10 september te vinden zijn op Netflix. In de officiële trailer komen we nu te weten wat we van het einde van de reeks mogen verwachten.

Lucifer seizoen 6

“All bad things must come to an end”: met die woorden kondigt Netflix het laatste seizoen van Lucifer aan. Volgende maand krijgen we voor de laatste keer Tom Ellis te zien als de Duivel. Al neemt hij tijdens het seizoen al afscheid van zijn rol als Duivel en wordt hij God. Maar da’s natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan.

We kwamen eerder al te weten dat dragqueens Bob The Drag Queen en Katya Zamolodchikova uit RuPaul’s Drag Race hun opwachting zullen maken in het zesde seizoen van Lucifer en in de trailer krijgen we Bob The Drag Queen dan ook al te zien. Ook Dan (Kevin Alejandro), die overleed in het vijfde seizoen, is te zien in de trailer.

Bekijk hier de officiële trailer voor het zesde en laatste seizoen van Lucifer:

Lucifer is te vinden op onze lijst met de 50 beste series op Netflix. De volledige lijst vind je hier.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…