‘Lucifer’ seizoen 6 cast ‘RuPaul’s Drag Race’-queens Katya en Bob The Drag Queen

Het laatste seizoen van Lucifer krijgt steeds meer vorm. Daarbij horen ook nieuwe personages. Twee daarvan zullen gespeeld worden door dragqueens uit RuPaul’s Drag Race. Het is nog niet geweten welke rollen de twee zullen spelen.

In een cross-over waar niemand ooit van durfde dromen, krijgen we binnenkort dragqueens uit RuPaul’s Drag Race te zien in de Netflix-reeks Lucifer. Zowel Katya als Bob The Drag Queen zijn gecast voor het zesde en laatste seizoen van Lucifer.

Laatste seizoen Lucifer

Het zesde en laatste seizoen van Lucifer komt eraan en het wordt duidelijk een passend einde voor de populaire Netflix-reeks. Zo maakte Netflix bekend dat er twee opvallende nieuwe gezichten te zien zullen zijn in het laatste seizoen van Lucifer. Het gaat om de dragqueens Katya Zamolodchikova en Bob The Drag Queen.

Het is nog niet geweten wat de rol wordt van de twee dragqueens, maar in de eerste foto’s van de twee zien we hen alvast in hun gekende drag-gedaante uit RuPaul’s Drag Race. De kans bestaat dus dat ze gewoon zichzelf spelen. Eerder kwamen we ook al te weten dat Chris Coy te zien zal zijn in het laatste seizoen van Lucifer. Hem kan je kennen als Martin uit The Walking Dead of Barry Horowitz uit True Blood. In Lucifer zal hij de rol van Alan spelen.

Het is nog niet geweten wanneer het laatste seizoen van Lucifer zal verschijnen op Netflix. Maar de opnames zitten er al enkele maanden op. Daardoor kan het dus heel snel zijn.

Bekijk hier de aankondiging van Katya en Bob The Drag Queen:

Lucifer is te vinden op onze top 50 met de beste series op Netflix. De volledige lijst vind je hier.

Meer
Lees meer...