Leden BTS openen persoonlijke Instagramaccounts en breken record 7 keer

De zeven leden van BTS hebben hun eigen Instagramprofielen geopend en dat gebeurde niet onopgemerkt. In sneltempo werd het record van snelste 1 miljoen volgers namelijk zeven keer gebroken. De nieuwe recordhouder is V (Kim Tae-hyung), die iets sneller dan zijn groepsgenoten de kaap van 1 miljoen volgers overschreed.

De Zuid-Koreaanse boysband BTS bestaat ondertussen al meer dan acht jaar, maar al die tijd hadden ze geen eigen accounts op Instagram. Daar is nu verandering in gekomen. De zeven leden van BTS hebben nu elk hun eigen Instagramaccount en die hebben allemaal al een record gebroken.

43 minuten

Het is nog niet bevestigd, maar aangezien BTS meestal nieuwigheden lanceert om 18 uur Koreaanse tijd (10 uur Belgische tijd) kunnen we ervan uitgaan dat de zeven profielen vandaag om 10 uur werden geopend. Om 10.43 uur had het account van V (@thv) als eerste de kaap van 1 miljoen volgers gehaald, de andere zes leden volgden binnen de twee minuten.

Daardoor heeft V dus het record te pakken, maar werd het huidige record ook zeven keer gebroken. Dat record stond op naam van de Amerikaanse actrice Angelina Jolie. Zij had een uur nodig om 1 miljoen volgers te halen. Op dit moment zitten de zeven accounts van BTS ook al allemaal boven de 8 miljoen volgers, daar hadden ze minder dan 4 uur voor nodig.

Het nieuws werd nog niet bevestigd door Guinness World Records, maar ze lieten wel al weten dat ze op de hoogte zijn van de recordbrekende accounts.

Eerste kerst met familie

Dat de leden van BTS precies nu hun persoonlijke Instagram openbaar maken, is niet geheel toevallig. BigHit Music, het agentschap achter BTS, kondigde namelijk aan dat de leden voor de tweede keer in hun carrière vakantie hebben. Daardoor hebben ze nu, voor de eerste keer in meer dan acht jaar, tijd om de feestdagen met hun familie door te brengen.

Maar fans hoeven dus niet te vrezen, want het ziet ernaar uit dat de leden van BTS ons uitgebreid op de hoogte zullen houden via Instagram. Daarnaast bevestigde BigHit Music ook dat BTS in maart zal optreden in Seoul en dat ook hun nieuwe album er na de vakantie aan zit te komen.

Dit zijn alle officiële accounts van de leden van BTS:

Meer
Lees meer...