Lego komt met miniversie van stadion Real Madrid

Goed nieuws voor de fans van Lego en/of voetbal. Vanaf nu kan je namelijk het stadion van Real Madrid, Santiago Bernabéu, nabouwen met legoblokjes. Het is niet de eerste keer dat het Deense bedrijf met een voetbalstadion op de markt komt, want je kan je namelijk ook al Camp Nou (FC Barcelona) en Old Trafford (Manchester United) aanschaffen.

Lego is weer met een gigantische bouwdoos op de markt gekomen. Deze keer gaat het om een nieuw voetbalstadion. Eerder waren de stadions van FC Barcelona en Manchester United al beschikbaar, maar nu komt daar dus een tweede Spaanse team bij. Voor een prijsje kan je vanaf nu dus je eigen Santiago Bernabéu in je huis hebben staan. 

Real Madrid

Het gaat goed met Real Madrid. De Madrileense club is op weg naar de titel in de Spaanse competitie, en lijkt FC Barcelona ver achter zich te houden. Ook in de Champions League maakt het team nog steeds kans op de overwinning. Het won deze week nipt van Chelsea na verlengingen in eigen stadion. In de halve finale wacht Manchester City, een wedstrijd die in het Santiago Bernabéu zonder twijfel voor veel sfeer zal zorgen.

En vanaf nu kun je dat stadion dus in minivorm in huis nemen. De nieuwste bouwdoos van Lego is namelijk het legendarische Madrileense stadion. Het model telt maar liefst 5.876 stukjes, wat iets meer is dan Camp Nou van FC Barcelona en bijna het dubbele van Old Trafford van Manchester United. Maar wie een kleine versie van het Real-stadion wil hebben, moet er ook wat voor over hebben. De doos kost maar liefst 350 euro.

Bekijk het stadion in Lego hier:

Meer
Lees meer...